Tien manieren om wraak te nemen op je ex

Relaties door Karin
Wraak nemen op je overspelige ex is misschien niet de meest volwassen manier om met je liefdesverdriet te dealen. Maar het voelt zo fijn! En daarom geven wij je wat originele tips om hem eens even lekker te sarren.
 
LET OP: dit artikel is met een sarcastische ondertoon geschreven en wij raden dan ook aan om deze (sommige) tips met een knipoog te lezen en ze niét uit te voeren? 
 
1. Rijd met zijn auto met 160 km per uur door rood
Hij heeft het over de telefoon uitgemaakt en is vergeten dat zijn auto nog bij jou voor de deur staat. En dus is het tijd voor een proefritje? Je pakt zijn auto en rijdt door alle rode lichten met flitspalen. Snelheidslimiet? Daar doe jij niet aan! Je sjeest de snelweg over met 160 kilometer per uur op de teller. Eens kijken wie er het laatst lacht als al die boetes op zijn deurmat vallen?

2. Knip alle kruizen uit zijn Armani-broeken
Is jouw ex een metroman die nogal van de dure (lees: patserige) kleding is? Mooi, dan knip jij even zorgvuldig alle kruizen uit zijn merkbroeken, zodat meneer voortaan niet eerst zijn broek hoeft uit te trekken om z?n lul ergens in te steken. Je bewijst 'm alleen maar een dienst hoor...
 
3. Doe pepperspray in zijn deo fles
Ik zeg altijd maar: lekker fris de dag beginnen!
 
4. Bestel boeken over erectieproblemen op zijn naam bij bol.com
Had ex-lief soms wat problemen om ?m omhoog te krijgen? Je begrijpt: de ?aaaah schatje, dat kan toch iedereen weleens gebeuren?? wordt nu vervangen door hem te pakken op zijn meest zwakke plek. Bestel bijvoorbeeld dit boek. Muhahaha!
 
5. Schrijf hem in bij een homo-datingsite of bied zijn seksuele diensten online aan
Scoor een foto van een lekkere kerel en maak een uitnodigende contactadvertentie met zijn telefoonnummer eronder. Vreemd, al die telefoontjes de laatste tijd.
 
6. Shop zijn creditcard leeg
Toen jullie een relatie hadden, was hij al veel te krenterig, dus haal je dat nu maar even allemaal in. En niet bij H&M, nee Louis Vuitton komt meer in de buurt. 
 
7. Maak de wc schoon met zijn tandenborstel
Neem ook nog even alle vieze remsporen mee, de wc moet tenslotte wel goed schoon worden hè!
 

8. Verstop een rotte vis ergens in zijn huis
De stank die hier op een gegeven moment vanaf komt is zó walgelijk, dat je het liefst direct wilt verhuizen. Dus zorg dat meneer er een lange tijd over doet om de oorzaak van de stank te vinden? Gelukkig was je altijd al goed in verstoppertje.
 
9. Bel allemaal taxibedrijven op zijn naam
Weet je toevallig dat hij heel de avond thuis is? Bel dan allerlei taximaatschappijen op zijn naam, zodat er een stuk of tien taxi?s voor zijn huis staan. Of bestel tien pizza?s op zijn naam. Altijd grappig.
 
10. Stuur alle geile mailtjes door naar zijn baas
Mailde hij je onder werktijd de meest vunzige dingen via z?n werkmail? Dan wordt het nu de hoogste tijd dat zijn baas weet wat meneer allemaal onder werktijd uitvoert?

Heb jij weleens wraak genomen op een ex? En hoe deed je dit?