Trouw voor één dag met wie/wat je maar wilt!

Vrije tijd door Redactie Ze.nl
Ben jij zo dol op jouw iPhone, favoriete schoenen, beste vriendin of huisdier dat je het liefst met hem/haar zou willen trouwen? Goed nieuws: dat kan! Op 1 april ? geen grap ? kun je met wat je maar wilt in het huwelijksbootje stappen!

Soms ben je zo gek op iets/iemand dat het uitspreken ervan of een goede knuffel niet genoeg is. Eigenlijk zou je die intense liefde op een speciale manier willen (laten) bezegelen. Nu kun je natuurlijk trouwen met de liefde van je leven, maar hoe zit het met je favoriete jurk, dierbare iPhone, je oude knuffelbeer of beste vriendin?



Cordeals

heeft hier iets op bedacht. Op één april aanstaande kun je in Rotterdam voor één dag in het huwelijk treden met wie of wat je maar wilt. Of misschien wil je jouw man wel uithuwelijken aan zijn geliefde voetbal om hem subtiel een lesje te leren? ?1 april, dat is wel een erg verdachte datum?, hoor ik je denken. Maar believe me: het is geen grap! Het is enkel een absurde datum voor een bizarre actie...

Cordeals is een onderdeel van goede doelen-organisatie Cordaid Microkrediet. Als je deelneemt aan Cordeals koop je niet alleen iets leuks voor jezelf, maar doe je automatisch iets goeds voor de wereld. De gehele opbrengst gaat namelijk naar kleine ondernemers in ontwikkelingslanden. Zo kunnen ze een zelfstandig bestaan opbouwen; daar helpen wij toch graag aan mee?



Dus wil jij voor één dag eeuwige trouw beloven aan je laptop, favoriete celeb (in levensgrote poster), je oma of noem maar op én iets goeds doen voor de wereld? Grijp dan je kans en doe mee aan de supergrappige deal! Je kunt zelf aangeven hoeveel geld je over hebt voor dit bijzondere moment en meedoen kan vanaf een minimum bedrag van 25 euro!

Kijk voor meer informatie op de site van Cordeals!

Met wie of wat zou jij wel willen trouwen?