'Nederlandse vrouw aantrekkelijkst van Europa'

Relaties door Redactie Ze.nl
Hoera! Nederlandse mannen zijn erg gelukkig met de Nederlandse vrouw. Dit blijkt uit onderzoek van Telegraaf onder meer dan vijfhonderd mannen. De mannen zijn tevreden over zowel ons innerlijk als ons uiterlijk.
 
Op het gebied van modebewustzijn kunnen Nederlandse vrouwen zeker nog iets leren van Italiaanse of Zuid-Amerikaanse vrouwen. Maar de mannen hebben ons wel bovenaan in de wereldranglijst gezet van meest aantrekkelijke vrouwen (18%)! Bovendien is onze personality ook niet verkeerd. We zijn zelfstandig (91%), weten van aanpakken (75%), zijn dikke maatjes met hem (85%) en we zijn uitstekende minnaressen (71%).

De top 3 van aantrekkelijkste vrouwen
De top 3 van de geënquêteerde mannen ziet er als volgt uit:
1. Nederlandse vrouwen (18%)
2. Zweedse vrouwen (13%)
3. Zuid-Amerikaanse en Italiaanse vrouwen (10%)
 

Wat de mannen onder andere over ons zeiden was dat we mooi zijn, maar dat ze ook een goed gesprek met ons kunnen voeren. We zijn hartstochtelijk en ongeremd in bed, we gaan recht op ons doel af, we kunnen geven en nemen en we zijn prettige collega?s. En ook hebben ze respect dat we het moederschap kunnen combineren met een (fulltime) baan. Ha! In the pocket!
 
De mindere kanten
Natuurlijk waren er ook wat kritische noten. Sommige mannen vinden namelijk dat Nederlandse vrouwen zichzelf te geweldig vinden, we zijn te weinig vrouw en we zijn afwachtend in bed en gebruiken seks als gunst of lijnmiddel.
 
Bekende Nederlandse vrouwen
De meest favoriete bekende (Nederlandse) vrouwen waarmee mannen weleens een beschuitje willen eten zijn:
1. Chantal Janzen
2. Katja Schuurman
3. Linda de Mol 

Wat vind jij van de uitkomsten van dit onderzoek?