Gordon geeft toe: ?Ik ben vreemdgegaan?

Celebs door Redactie Ze.nl
Gisteren werd bekend dat Gordon en zijn (ex-)geliefde Raoul uit elkaar zijn. De eerste geruchten gingen al dat Gordon vreemd was gegaan in de Baja Beach Club in Rotterdam. Gisteravond vertelde hij in RTL Boulevard het hele verhaal. 
 
De klap komt hard aan. De zanger had namelijk al trouwplannen met zijn ex-lover waar hij al twee jaar een knipperlichtrelatie mee had. "Ik moet het zelf nog allemaal verwerken, dit is zo heftig. Het ergste is dat m'n relatie over is.?
 
De tot tranen toe geroerde Gordon vertelt over de bewuste avond: "Ik sta aan de bar te zoenen met die jongen en er zijn foto's gemaakt. Iedereen heeft tegenwoordig een mobiel waarmee je foto's kunt maken. Ja, stom.? De foto?s die zijn gemaakt die avond, zijn op Facebook verschenen waardoor zijn vreemdgaan is uitgelekt.
 

Smoesjes
Zoals we Gordon misschien al een beetje kennen, had hij de nodige excuusjes paraat waarom hij vreemd was gegaan. "Ik zit in een streng trainingsschema dus ik drink amper. Na drie borrels stond ik al op m'n kop. Toen ben ik met die jongen meegegaan. Je denkt maar aan één ding op zo'n moment?" Daarbij is Goor ook boos op de persoon die de foto gemaakt heeft. "Wat heeft die man eraan om iemands leven te verwoesten, wat heeft dat voor zin?"
 
De goedlachse krullenbol heeft nog geen goed gesprek gehad met zijn ex. "Ik laat het eerst bezinken. Ik moet de scherven oprapen en proberen verder te gaan. Het is niet het einde van de wereld geloof ik."

Wat zeg jij: moeten Goor en Raoul het goedmaken of allebei als single verder door het leven gaan?