Vreemde Hollywoodvriendschappen

Celebs door Anouk
De concurrentie in Hollywood is groot, maar gelukkig ontstaan er ook vriendschappen op de set of tijdens wilde party?s. Al is het van sommige sterren misschien wel erg verrassend dat ze bevriend zijn met elkaar!
 
Katy Perry en Rihanna
Je zou verwachten dat deze dames elkaars grootste rivalen zijn, maar de zangeressen zijn gek op elkaar. ?Zij was alles wat ik wilde zijn. Katy gaat het podium op zoals ze zelf wil. Nu doe ik dat ook?, aldus Rihanna. Toen Katy scheidde van Russel Brand, bood Riri haar huis in Barbados aan als een vluchthaven. Inmiddels hebben de twee plannen om een duet op te nemen.
 
Elton John en Eminem
Eminem kreeg veel kritiek over zich heen toen hij zich negatief uitte over homoseksualiteit in zijn nummers. Dus besloot hij om tijdens de Grammy Awards in 2001 op te treden met Elton John, iemand die muzikaal gezien erg ver bij hem vandaan staat. Sindsdien zijn de twee dikke vrienden. Elton heeft Eminem zelfs geholpen om zijn strijd met verslavende middelen aan te gaan.
 
Angelina Jolie en Gwen Stefani
Kinderen kunnen voor nieuwe vriendschappen zorgen, Angelina Jolie en Gwen Stefani zijn het levende bewijs. In 2006 beviel Angelina  van dochter Shiloh en een dag later werd Gwens zoon Kingston geboren. Twee jaar later beviel Angelina van haar tweeling en slechts een maand daarna werd Gwen voor de tweede keer moeder. Een nieuwe vriendschap was geboren en vanaf dat moment delen deze sterren al hun opvoedtips met elkaar.
 
David Beckham en Snoop Dogg
Sinds de Beckhams naar Los Angeles zijn verhuisd, zijn de twee mannen goed bevriend geraakt. Ze ontmoetten elkaar op een avond en sindsdien is het dikke mik. Het duo is zelfs zo goed bevriend, dat de rapper David als eerste naar zijn nieuwe nummers laat luisteren (zelfs nog voordat Snoop z?n producers het hebben gehoord!). Snoop: ?Om een vreemde reden horen wij gewoon bij elkaar.?
 
Pamela Anderson en Elizabeth Hurley
De brave Britse actrice en de blonde seksbom lijken elkaar grootste tegenpolen, maar toch zijn ze elkaars beste vriendinnen. Uitgaan blijkt de grote gemeenschappelijk factor, want ze ontmoetten elkaar op een feestje en gaan sindsdien niet meer zonder elkaar stappen.

Welke Hollywoodvriendschappen mis jij nog in dit rijtje?