15% korting voor curvy ladies!

(Web)shops door Redactie Ze.nl

Heb jij een maatje meer en vind je het lastig om mooie, hippe kleding te vinden? Dan is daar Unlimited Fashion: een shopwalhalla voor alle vrouwen met maatje 44-56. Alle curvy Ze.nl-lezeressen krijgen nu 15% korting, shoppen dus!

Fashionista?s heb je in alle soorten en maten. Ook curvy is beautiful en niet meer dan normaal, maar toch blijft het lastig om écht leuke kleding te vinden in grotere maten. Gelukkig is daar Unlimited Fashion, de website voor leuke items in maatje 44-56! Je vindt hier niet alleen hippe tuniekjes, vesten, jassen en jurken, maar ook mooie lingerie, schoenen en accessoires.

Nieuwe collectie én korting
We zitten aan het begin van de lente, dus met de nieuwe lente/zomer-collectie is er genoeg keuze! En er is nog meer goed nieuws; de komende twee weken geeft Unlimited Fashion maar liefst 15% korting (!) op de hele collectie. Korting: daar houden wij van!

Wat moet je doen voor die 15% korting? Ga naar de Facebook-pagina van Unlimited Fashion en klik op ?vind ik leuk?. Daarna kun je op de site bij de betaling de code facebook invoeren en ontvang je 15% korting op je aankopen.

ShopZe!