Bye Vera, Hello Petra

Werk & studie door Redactie Ze.nl
Als er één uitdrukking absoluut telt bij Ze.nl, dan is het wel time flies when you?re having fun. Vijf maanden geleden maakte Janneke plaats voor Vera en nu is het ook voor haar alweer tijd om het stokje over te dragen aan? Petra.

 
Vera neemt afscheid?
Wooow, wat zijn deze vijf maanden toch snel omgegaan. Helaas zit na deze week mijn tijd er alweer op bij Ze.nl. Ik heb het de afgelopen maanden ontzettend naar m?n zin gehad. Ik had echt geen betere stageperiode kunnen hebben, echt waar! Ik ga alle lieve meiden van de redactie heel erg missen. Wat een lol hebben we de afgelopen tijd gehad. Echt one big happy family, te leuk!
 
Ik heb de afgelopen vijf maanden heel erg veel gedaan: ik heb ontzettend veel geschreven, m?n interviewskills weten te verbeteren en ben naar leuke perspresentaties geweest. Ook heb ik Karin zo veel mogelijk proberen te ondersteunen toen we met flinke onderbezetting zaten door het vertrek van onze lieve Jet. Soms hing er een beetje stress in de lucht, maar al met al kan ik zeggen dat het ons team echt gelukt is om ons staande te houden! Girl power!
 
Aankomende week verruil ik de redactie aan de Keizersgracht in Amsterdam voor een hangmatje op de witte stranden van Bali en Singapore en vanaf september is het tijd voor mijn scriptie en probeer ik zo snel mogelijk af te studeren. Maar don?t worry, ik blijf gewoon voor Ze.nl schrijven.
 
Tijdens deze stage heb ik natuurlijk allemaal toffe dingen mogen doen. Zo bezocht ik met Jet de première van musical Saturday Night Fever, had ik had een interview met maffiavrouw Drita van het TLC-programma Mob Wives en bezocht ik perspresentaties als Beauty Brand United en Aussie.
 
Daarnaast heb ik ontzettend veel plezier gehad in het schrijven van hilarische artikelen als: De 5: piemelsoorten. Ook heb ik mensen met heftige verhalen mogen interviewen, waar artikelen uit voortkwamen zoals: Evelien viel 100 kilo af, Angelique: 'Ik heb spijt van mijn abortus', Jamilla: 'Ik zit in de gevangenis voor drugssmokkel' en Maaike: ?Ik stond achter de ramen?.

En nu is het allemaal voorbij! Hopelijk hebben jullie mijn artikelen de afgelopen tijd met veel plezier gelezen. Vanaf 11 juni neemt Petra fulltime mijn plek over en ik wens haar een ontzettend leuke tijd toe op de leukste redactie ter wereld! 

Liefs,
Vera

? en we verwelkomen Petra! 
Jaaa, wat ontzettend tof dat ik stage mag lopen bij Ze.nl! Ik ben helemaal blij dat ik deze zomer voor de leukste vrouwenwebsite van Nederland mag schrijven en hier de kans krijg om veel te leren!

Voordat ik aan deze stage begon, werkte ik in de hulpverlening. Dat is mooi, maar ook zwaar werk. Ik wilde altijd mijn droom nog eens gaan waarmaken: schrijven voor vrouwen! Daarom ben ik meteen na mijn opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening deeltijd Journalistiek gaan studeren. Na drie jaar studie komt nu eindelijk het leukste gedeelte: mijn skills in de praktijk uitproberen!

Verder een klein beetje over mezelf: enthousiast typje, houd van mijn woonplaats Amsterdam, tikkeltje perfectionistisch, gek op feestjes en verkleedpartijen, moet dan ook altijd als laatst uit de club geveegd worden, ben niet blij met mijn enorme platvoeten, woon drie hoog achter, drink veel vodkamixjes, geboren in het jaar 1985, hou van knuffelen, lijd aan chronische stress, toch (bijna) altijd vrolijk, vind mezelf een klungel, adoreer de zon, klein veelvraatje, haat boodschappen doen, ben niet goed in keuzes maken, gelukkig wel goed in dansen (dan zijn die grote platvoeten ineens wel weer handig).

Ik hoop ook de lezeressen van Ze.nl beter te leren kennen en zie ernaar uit om veel verschillende soorten artikelen voor jullie te schrijven. Het liefst met een dikke vette knipoog, net een beetje on the edge, lekker politiek incorrect, vooral zonder taboes en mét een flinke dosis humor!

Heb er zin in!
Veel liefs, Petra

P.S.: Ben je benieuwd? Check alvast m'n eerste twee artikelen: De 5: Huisgenotes from hell & De Gay Best Friend.