Lifestyle / Celebs
Celebs

Arie Boomsma bang om af te takelen

Onze Arie vindt het niet erg om ouder te worden, maar hij is wel doodsbang voor het aftakelen van zijn lichaam. "Ik ben nu gezond en soepel, ik beweeg gemakkelijk en heb veel energie." Zo zien wij Arie natuurlijk ook het liefst!

In een interview met Flair vertelt de 38-jarige Arie dat hij niet naar het moment uitkijkt dat zijn lichaam er wat minder uit komt te zien. De presentator gaat daarom bijna elke dag naar de sportschool, ook voor zijn geestelijke gesteldheid. "Het is bijna als meditatie, mijn gedachten staan dan anderhalf uur helemaal stil."


 
Uiteraard spreken de lichamelijke voordelen de gespierde god ook aan: ?Dat je lichaam er mooier van wordt en dat het goed is voor je gezondheid, is natuurlijk een fijn gevolg. Ik sport nu al twintig jaar en ik heb de illusie dat ik het ouder worden van mijn lichaam zo toch een beetje kan tegenhouden.?

Ondanks zijn veel geprezen looks is Arie inmiddels twee jaar vrijgezel. ?Ik merk dat ik het moeilijk vind onbevangen aan iets nieuws te beginnen. Ik kom leuke vrouwen tegen, maar als we dan een paar keer samen uit zijn geweest, heb ik het gevoel dat het benoemd moet worden: wat is dit? Waar staan we?"

Arie zegt ook niet te weten of een lange relatie nog wel van deze tijd is. Maar toch hoopt hij er nog altijd op dat hij ooit een gezin kan gaan stichten: "Er zijn steeds vaker momenten dat ik denk: ja, ik wil eigenlijk ook een gezin. Heel graag zelfs."

Wij kunnen Arie's lichaam wel waarderen! Zou jij Arie nog leuk vinden als hij ietwat afgetakeld is..?
Foto credits: blog.spitsnet.nl