Uitgelicht: SuperTrash!

Mode & trends door Redactie Ze.nl
Ben jij ook zo?n fan van SuperTrash? Dit hippe merk van Olcay Gulsen staat voor stijlvolle en fashionable kleding voor een goede prijs.
 
SuperTrash
SuperTrash is een echt it-girl label voor zelfstandige vrouwen met een goed gevoel voor mode en stijl. Het merk van Olcay Gulsen is voor de vrouw die niet bang is om te laten zien wie ze is. De SuperTrash-vrouw combineert een uitgesproken persoonlijkheid moeiteloos met stijl, maar haar outfits zijn nooit te gepolijst en gemaakt en hebben altijd een verrassingselement.
 
 
Het merk is te vinden in meer dan 1600 boetieks en warenhuizen en is daarmee een grote speler in de fashion industrie geworden. Wist je trouwens al dat SuperTrash nu ook een girls collectie heeft, een parfum en zeer binnenkort een eigen lingerielijn? Daarbij heeft het merk haar eigen magazine, heeft het verschillende brandstores geopend en heeft het shop-in-shops over de hele wereld. SuperTrash heeft nu zelfs een hoofdkantoor in New York! Waar ligt de kracht dan van dit succesvolle fashionlabel? Dat is duidelijk te vinden in de hoge kwaliteit van de kleding in combinatie met scherpe prijzen. En daar houden wij natuurlijk van!
 
Webshop
Niet alleen in de winkelstraten is dit fijne merk te vinden, ook kun je vanuit je luie stoel online shoppen in de webshop. Aan de herfst moeten we voorlopig nog niet denken, maar fashiontechnisch gezien natuurlijk wel. De eerste herfst/winter items zijn dan ook alweer online te koop. Maar ook voor de sale kun je in de webshop terecht.