10x: Fijne chicklits!

Media door Petra
Ben jij snel bored tijdens het zonnen? Niet met deze tien fijne chicklits die we hebben gevonden. Dus gooi er eentje in je koffer voor op vakantie of lees ?m thuis op je balkonnetje - lekker wegdromen terwijl je aan je kleurtje werkt!


Bon Bini Beach - Suzanne Vermeer

Als Lilian en Dominique, twee Nederlandse studentes, op vakantie zijn op Aruba, verliest Dominique haar vriendin tijdens een heftige stapavond uit het oog. Als ze de volgende ochtend met een kater wakker wordt, is Lilian nog steeds niet terug. Maar pas als ze 's avonds nog niets van Lilian heeft gehoord, begint Dominique zich echt zorgen te maken. Het lijkt erop dat Lilian is verdwenen?


Glazuur - Lisette Jonkman
De 24-jarige Sophie baalt vreselijk van haar baan als manusje-van-alles bij een reclamebureau. Haar vroegere beste vriendin Karlin is haar baas geworden en in een regelrechte bitch veranderd, en bovendien heeft zij een relatie met Rein, op wie Sophie al eeuwen heimelijk verliefd is. Als Sophie voor de zoveelste keer uitgekafferd wordt is de maat vol: ze neemt het heft in eigen handen. Hou je vast!

De tijd van mijn leven - Cecila Ahern
Lucy heeft in de drie jaar nadat haar laatste relatie op de klippen is gelopen, haar leven steeds verder in elkaar zien zakken. Maar doordat ze verstrikt was in haar eigen leugens, was er weinig wat ze kon doen, zonder dat de waarheid boven water zou komen. Maar dan wordt ze geconfronteerd met haar eigen leven. Letterlijk. Haar Leven zoekt contact met haar en verliest haar niet meer uit het oog. Kan Lucy haar Leven een kans geven en weer op goede voet komen?


Het roer om - Lucy Diamond
Polly is een succesvolle zakenvrouw: geeft geld uit als water en woont in een groot appartement in Londen. Maar dan verliest ze haar baan én haar woning. Noodgedwongen trekt ze bij haar ouders in op het Engelse platteland. Ze begint zich te realiseren hoe eenzaam ze in Londen was. Als ze zich eindelijk weer open gaat stellen voor anderen, kont ze haar jeugdliefde Jay tegen. Maar Polly had niet voor niets afscheid van hem genomen...

Geknipt voor jou - Chantal van Gastel
Hannah is jong, single en heeft één droom: het opzetten van een eigen modelabel. Maar tot die tijd is ze nog de assistente van de veeleisende ontwerpster Anna Lee, een boss from hell. Als de zaken uit de hand lopen, wordt Hannah uit de brand geholpen door de arrogante en bovendien getrouwde advocaat Frank. Opeens komt haar droom binnen handbereik, maar hoe zit het met Frank? Kan ze het aanleggen met een getrouwde vader?


Geen Paniek - Renske de Greef

Geen vlammende kometen die binnen een paar uur de aarde zullen verwoesten, of virussen afkomstig van pluizige aapjes die de mensheid gaan uitroeien. In dit boek gaat het om de paniek van alledag: een krakend broodje eten in een doodstille treincoupé, een gesprek lang via creatieve omwegen proberen uit te vissen hoe iemand ook alweer heette, nogmaals concluderen dat dronken sms?en eigenlijk bij wet verboden zou moeten worden... Etcetera.

Drie nachten in New York - Michelle Jackson
Eve, directeur van het datingbureau Just for Coffee, gelooft niet in het prins op het witte paard en vindt dat een gezonde bankrekening voldoende is om de ware te vinden - maar het lot is het daar niet mee eens. Nicky, een alleenstaande moeder, is voor het eerst in New York en van plan helemaal los te gaan. En Rachel heeft een time-out van haar huwelijk nodig en vertrekt daarvoor naar New York. Op een vakantieliefde zit ze niet te wachten, maar heeft ze dat voor het zeggen? Hoe verlopen deze drie spannende nachten in NYC?

De Vraagprijs - Madeleine Wickham
Madeleine Wickham is de echte naam van 's werelds bekendste chicklitschrijfster, Sophie Kinsella. Liz en Jonathan hebben maar liefst twee hypotheken, een berg schulden en een lastige puberdochter. Maar dan verschijnt makelaar Marcus - en alle problemen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Harten en dromen slaan op tilt, en spoedig zijn zelfs levens aan een grondige renovatie toe...

Twee is te veel - Mariëtte Middelbeek
Tessa is de enige uit haar vriendinnengroep die niet iedere week met een man in bed ligt. Een workshop flirten lijkt haar dan ook op het lijf geschreven. Tessa trekt de stoute jongen aan en stapt af op de mooie Josh. Maar als haar flirtervaringen in een tijdschrift verschijnen, compleet met grote foto, laat Josh ineens een heel andere kant van zichzelf zien. En dat geeft aanleiding voor de nodige verwikkelingen...

Platina - Jo Rees
Drie gekwetste vrouwen - de blonde Zuid-Afrikaanse stewardess Frankie Willis, LA's meest invloedrijke hoerenmadam Peaches Gold en de chique Engelse societydame Lady Emma Harvey - spannen samen om de rijkste man ter wereld, Joeri Chordinski, te gronde te richten. Ze hebben alle reden om elkaar te verachten, maar hun haat voor een man bindt hen voor altijd.

Welke chicklit vind jij heerlijk voor op het strand?