Beroemde vrouwenverslinders

Celebs door Suus
Ze zijn succesvol, mooi, rijk en maken daar goed gebruik van. En waarom niet? De desbetreffende vrouwen krijgen een lekker hapje en wij? Well, more gossip for us! De grootste vrouwenverslinders van dit moment op een rij!

John Mayer

Een van de grootste womanizers van dit moment: John Mayer. Waar hij begon als vriendelijke jongen uit Connecticut, ontpopte hij zich tot een succesvolle zanger met alle vrouwen aan zijn voeten. Die liet hij niet links liggen. Zo heeft hij niet de minsten kunnen afvinken: Jessica Simpson, Jennifer Aniston, Taylor Swift, Minka Kelly, Jennifer Love Hewitt, Vanessa Carlton, Katy Perry... Ze hebben hem allemaal naakt gezien! Over zijn relaties doet hij soms ook een boekje open. Zo heeft zijn ervaring met Jessica Simpson indruk gemaakt. ?Seksueel was het totale gekte, dat is alles wat ik zeg. Enorm ontvlambaar.? Go John!

Colin Farrell
De Ierse acteur, die in 2002 in één klap bekend werd bij het grote publiek door de films Minority Report en Phone Booth, genoot meteen volop van zijn roem. Binnen een jaar had hij Britney Spears, Demi Moore en model Josie Maran op zijn naam staan. En dat was nog maar het begin. In de jaren die volgden lekte een sekstape met een Playboy-model uit, werd hij aangeklaagd wegens stalken en deed hij het met Elle Macpherson, Lindsay Lohan, Paris Hilton en Carmen Electra. Colin heeft een zoon met model Kim Bordenave en is momenteel  voor zover bekend single. Opmerkelijk feitje: Colin was aan het eind van haar leven goed bevriend met man eater Elisabeth Taylor.

Josh Hartnett
Josh Hartnett, wie vindt ?m niet cute? En dan ook nog eens mooie verhalen vertellen. Zo zei hij in een interview: ?Mijn hart is ooit gebroken en dat is niet leuk. Maar ik heb liever dat mijn hart gebroken is, dan dat ik iemand anders? hart breek.? Hoewel Josh vast zijn best doet, heeft ook hij ongetwijfeld vele vrouwenharten gebroken. Zo ging hij onder andere uit met Rihanna, Scarlett Johansson, Kirsten Dunst en Mischa Barton. Dit jaar is hij gespot met Mamma Mia-actrice Amanda Seyfried, maar ook dat is - naar verluidt - voorbij. Ook weer niet zo heel raar dat vrouwen voor hem in het katzwijm vallen; Josh werd in 1999 al benoemd als een van de ?21 hotste mannen onder de 21 jaar?, ?werelds? meest sexy vegetariër? van 2003 en in 2011 was hij de nummer 1 in de top 100 mooiste mannen van de wereld.

Bradley Cooper
Bradley -I-don?t-see-myself-as-a-ladies-man-but-I-love-women- Cooper, mag zichzelf dan wel vrij netjes vinden, de 37-jarige acteur maakt zijn werk graag wat spannender door niet alleen on screen te spelen met zijn tegenspeelsters. Zo datete hij Jennifer Aniston, Renee Zellweger en Olivia Wilde, alle drie tegenspeelsters. Hoewel veel van  zijn leeftijdsgenoten zweren bij een jonge vriendin, houdt Bradley van zijn eigen generatie, waaronder Cameron Diaz.

Jeroen Pauw
Ons eigen land kent ook zo haar eigen vrouwenverslinders, met als ?topman? de 52-jarige Jeroen Pauw. Het internet stond er bol van toen Jeroen in oktober 2011 in het programma Kwestie van Kiezen toegaf met meer dan 200 vrouwen naar bed te zijn geweest. In het tijdschrift JFK zegt hij over zijn womanizer-status: ?Ik vind het een beetje ordinair, maar ik ben me er wel van bewust.? Jeroen Pauw had in het verleden onder andere relaties met Loretta Schrijver, Manuela Kemp, Sophie Hilbrand en Daphne Bunskoek.

Welke womanizer vind jij het leukst?