WIN: Premièrekaarten voor De Verbouwing

Winacties door Petra
?De Verbouwing?, het spannende boek van Saskia Noort, is verfilmd! Met als regisseur Will Koopman en in de hoofdrollen Tjitske Reidinga en Peter Blok, kan de film niet anders dan een succes worden. En jij kan naar de première!

Het verhaal

Na de succesvolle films Terug Naar de Kust en Gooische Vrouwen regisseerde Will Koopman dit keer de verfilming van De Verbouwing, naar het gelijknamige boek van Saskia Noort. Plastisch chirurg Tessa van Asselt (Tjitske Reidinga) is eigenaresse van een privékliniek en bezig met het opbouwen van een glansrijke carrière. Wanneer de verbouwing van haar huis, geleid door haar man Rogier (Mark Rietman), dreigt uit te lopen op een regelrechte ramp, haar huwelijk begint te wankelen en er ook zakelijke problemen ontstaan, begint haar zo perfect opgebouwde wereld langzaam in te storten. Dan krijgt ze echter hulp uit onverwachte hoek; een vroegere schoolvriend, de charmante Johan (Peter Blok). Hij belooft dat hij al haar problemen zal oplossen.


En?

Wij hebben de film al mogen bewonderen en we vonden het een superspannend verhaal, dat je tot het einde op het puntje van je stoel laat zitten. Als Tessa haar oude jeugdvriend Johan ontmoet en hij belooft haar uit de problemen te helpen, voel je al dat er iets spannends staat te gebeuren. Je weet dat Tessa niet met hem in zee moet gaan, maar het verhaal blijft geloofwaardig als ze toch zijn aanbod aanneemt. Er is namelijk voldoende chemie tussen de twee om je te laten geloven dat zij hem vertrouwt. Daarnaast is Tessa wanhopig en out of options. Vanaf dat moment voel je de constante dreiging en tot aan het eind vraag je je af hoe het afloopt! Tjitske schittert in deze rol, dus een absolute must see!


Winnen!

Ze.nl mag 2 x 2 kaarten voor de exclusieve première van De Verbouwing weggeven! Je wordt op maandagavond 3 september verwacht bij het DeLaMar Theater in Amsterdam, waar ook alle acteurs uit de film hun opwachting zullen maken. Inloop is 20.30 uur, het programma begint om 21.30 uur. Dresscode: Fashionable. Glitter en glamour dus!

Als je niet gewonnen hebt maak je nog wel kans op de troostprijs: 5 x 2 bioscoopkaartjes voor de film, die vanaf donderdag 6 september in de bioscopen draait.

Om kans te maken op de kaartjes dien je Ze.nl te liken op Facebook. Meer kans maken? Deel de actie op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op onderstaande icoontjes te klikken. Klik vervolgens hieronder op de 'meedoen'-button! Simpel toch? De actie loopt tot en met 31 augustus 2012.