De maneaters van Hollywood

Celebs door Suus
Mooi, getalenteerd en ?out of the blue? beroemd ? dan is het niet moeilijk om de ene na de andere man om je vinger te winden? Een kijkje in de ?black books? van de vijf mooiste maneaters van Hollywood!


Scarlett Johansson

Voor sekssymbool Scarlett Johansson is het niet lastig om een man om de vingers te winden. Dat heeft ze dan ook veel gedaan. Soms met wat vreemde keuzes, denk aan Sean Penn en Benicio del Toro, die beiden toch wel aardig wat jaartjes ouder zijn. Daddy issues? Het zou kunnen, al bevat haar lijstje ook genoeg leeftijdsgenoten. Zo deelde Scarlett ook het bed met Justin Timberlake, Josh Hartnett, Patrick Wilson en naar verluidt ook Jude Law.

Inmiddels is de 27-jarige actrice haar scheiding van Ryan Reynolds pas net te boven, waar ze tot vorig jaar getrouwd mee was. Het schijnt dat ze nu dolgelukkig is met de vrij onbekende filmmaker Nate Taylor. Wederom tien jaar ouder dan zijzelf...Angelina Jolie

De mooie Angelina Jolie lijkt nu haar rust gevonden te hebben (een compleet weeshuis als kroost, het steunen van goede doelen en een fijne relatie met all time hottie Brad Pitt), maar ooit was dit anders. Zo zou ze met haar ex Billy Bob Thornton niet het meest standaard huwelijk hebben gehad. Medaillons met elkaars bloed om de nek dragen was geen uitzondering... Ook het huwelijk daarvóór, met Johnny Lee Miller, had een bloederig tintje. Haar trouwkostuum bestond uit een wit t-shirt, waarop ze met haar eigen bloed zijn naam op had geschreven, gecombineerd met een rubberen broek.

Daarnaast heeft Angie nogal wat mannen verslonden. De gelukkigen waren onder andere Nicolas Cage, Colin Farrell, Mick Jagger en filmmaker Timothy Hutton. Daarnaast is Angie niet vies van een beetje vrouwenliefde, ze heeft een relatie van acht jaar gehad met het model Jenny Shimizu.Paris Hilton

Mannen houden van Paris en Paris houdt van mannen: naar verluidt staat haar teller inmiddels op 56 mannen... Haar motto: "Als je het kan krijgen, waarom ook niet?" En dat ze hiermee in de publiciteit komt, vindt Paris geen probleem. Onder anderen Cristiano Ronaldo, 50 Cent, Jared Leto, James Blunt, Fred Durst, Nick Carter en Colin Farrell mochten haar besnuffelen.

Natuurlijk bracht ook de sekstape met Rick Salomon haar in de publiciteit, maar dit keer was Paris er niet van gediend. ?Ik voel me bedrogen", zei ze in de media. "Het was niet zomaar iemand, ik had langere tijd een relatie met hem en was verliefd." Paris is het schandaal gelukkig te boven gekomen. Haar één na laatste aanwinst was onze eigen Afrojack, die haar volgens bronnen gedumpt heeft. Maar ach? Paris blijft natuurlijk niet lang alleen. Inmiddels schijnt ze 'happy' te zijn met het 21-jarige model River Viiperi.Jennifer Lopez
Jenny from the block

vond na elk blokje om een ander hapje. Natuurlijk had ze de beste intenties, daarom is ze ook meerdere keren getrouwd geweest. Zo was Jen in 1997 kortstondig gehuwd met een onbekende ober. Ze was nog niet gescheiden toen ze werd gespot met met rapper P. Diddy, waarmee ze twee jaar een relatie had. Dezelfde situatie deed zich voor toen zij haar eigen achtergronddanser Chris Judd voor zich won. Ook met hem stapte J.Lo in het huwelijksbootje, maar weer mocht het niet lang duren. Acht maanden waren zij getrouwd, toen Jen haar volgende liefde Ben Affleck vond. Deze twee hadden ook trouwplannen, maar tot een huwelijk is het nooit gekomen: de trouwdag werd op het laatste moment afgeblazen.

Jens derde huwelijk vond amper vier maanden plaats na de break-up met Ben. Dit keer leek het echter goed uit te pakken voor de zangeres. Met Marc Anthony was Jennifer sinds 2004 samen, maar het stel zag hun huwelijk stranden in 2011. Jennifer heeft sindsdien wel twee nieuwe hapjes uitgeprobeerd: Bradley Cooper was één van de gelukkigen. Nu heeft ze een relatie met de 18 jaar jongere Casper Smart, maar volgens de laatste geruchten heef ze die op een laag pitje gezet.Julia Roberts

Ze mag dan altijd rollen vertolken van de perfect woman-next-door, Julia Roberts is geen lieverdje geweest als het op liefdesgebied aankomt. Haar lijst is, op zijn zachtst gezegd, impressive. Zo begon haar datingcarrière met jaren ?80 rocker Billy Idol, waarna niet de minsten volgden. Een kleine greep uit haar verzameling van exen: Ethan Hawke, George Clooney, Matthew Perry, Alec Baldwin, Daniel Day-Lewis en Benjamin Bratt.

Maar dat het ook met mannenverslinders goed kan komen, daar is Julia het levende bewijs van. Sinds 2002 heeft Julia de ware gevonden in Danny Moder en is ze gelukkig getrouwd. Met Danny heeft ze inmiddels drie kinderen, waaronder een tweeling.

Welke maneaters ken jij verder...? Denk je dat dit gedrag van celebs soms maar een schreeuw om aandacht is, of geloof jij in de vele 'liefdes'?