De 10 meest hilarische catwalkblunders

Media door Madelon
Is modelling een kunst? Daar zijn de meningen over verdeeld, maar als je onderstaande filmpjes bekijkt, is het toch wel duidelijk dat het lopen over een catwalk niet altijd even makkelijk is?


Wat is het risico van een catwalk op het water? Juist?


Dit model gaat tot twee keer toe onderuit, en ja, wij hebben hierbij erg hard gelachen? Al was het alleen maar om de nieuwslezer, die zo ontzettend aanstekelijk de slappe lach krijgt!


Met dit model kan je alleen maar heel veel medelijden krijgen?


Op de Brazil Fashion Week zijn de modellen zo sociaal om elkaar even overeind te helpen!


Het Engelse Telegraph maakte een compilatie van verschillende modellen die tijdens één en dezelfde show (!) van Naomi Campbell de rode loper van dichtbij zien. Naomi zélf is hier vast niet heel blij mee geweest?


Maar niet alleen beginnende modellen overkomt dit, ook Naomi zélf kan er wat van! In de talkshow van David Letterman vertelt ze dat ze in de beginjaren van haar carrière eens heeft besloten om er lekker bij te gaan zitten.


En ook de mooie Carmen Electra heft weleens zo'n blunder begaan.


Dit model gaat wel heel voorbeeldig onderuit!


En deze hilarische val van Danielle, die meedeed aan het zesde seizoen van America's Next Top Model, herinnert iedereen zich vast nog wel! Tyra rekende het Danielle niet aan, uiteindelijk was het toen 20-jarige model zelfs de winnares van dat seizoen.


Zouden het zijn ongemakkelijke slippers zijn geweest? Of viel hij toch voor het vrouwelijk model dat hem tegemoet kwam lopen? Deze heerlijke man kan in ieder geval wél lachen om zijn blunder!

Herinner jij je nog zo'n spectaculaire val van een model op de catwalk?