Ga voor goud!

Mode & trends door Xandra
Gouden sieraden kennen we allemaal wel, maar waarom stoppen bij je polsen of hals? Goud is helemaal hip en allang niet meer alleen geschikt voor het kerstdiner. En dus gaan we deze winter van top tot teen voor goud!

Ik ben gek op goud, dat zal jullie na deze intro vast niet meer verbazen. Het bakje met gouden sierraden op mijn dressoir puilt flink uit, de zilveren handvaatjes aan mijn nieuwe kastje verving ik zo snel mogelijk voor gouden en een echt, glimmend gouden horloge staat al heel lang bovenaan mijn verlanglijstje.

Toch is er niet heel veel goud te vinden in mijn - veel te kleine - garderobekast. Geen opvallende jurkjes, geen rokjes met pailletten en goud glitterende shirtjes. Het blijft bij simpele ringen, oorbellen en enkele opvallende kettingen. Saai, toch? Precies. En daarom ging ik maar weer eens webshoppen en vond ik de onderstaande beauties. Perfect voor een flink aantal nieuwe, gouden outfits.


Het is dat ik na mijn grote verhuizing even moet sparen, maar anders had ik mijn bestelling allang doorgegeven. Want hoe leuk is het om in een gouden jurkje naar je - o zo saaie - werk te gaan? Een beetje goud fleurt die vreselijke dag al snel een beetje op. Of steel de show tijdens dat gezellige feestje met een gouden jeans! Gaat een outfit compleet gevuld met pailletten je toch iets te ver? Kies dan voor een gouden rokje met een basic shirtje er boven. Of een t-shirtje met gouden print.

Ga voor goud!

 

Lees ook Xandra's vorige modeartikelen!


Xandra (23) is afgestudeerd journalist. Ze schrijft voor verschillende tijdschriften en websites en heeft haar eigen blog op xannsplace.blogspot.nl, maar bovenal is ze een echte fashionista.

Ze is gek op kleding, schoenen en accessoires en daardoor eigenlijk altijd blut, maar wel voor een goed doel natuurlijk.

Dit modemeisje is altijd op de hoogte van de laatste trends en deelt die graag met jou op Ze.nl.