Heet Hapje: Waylon

Celebs door Karin
In de rubriek Heet Hapje behandelen we geen recepten met rode pepers, maar wel mannen waar je het warm van krijgt! Of beter gezegd, we beoordelen ze. En dan is de keuze aan jou: hoe heet vind jij zanger Waylon?

Waylon (echte naam Willem Bijkerk, dat is dan toch weer wat minder glamorous) kennen we natuurlijk allemaal als die Nederlandse zanger met die mooie ogen. Althans, zo staat-ie bij ons op de redactie bekend. Zijn doorbraak kwam bij Holland?s Got Talent in 2008 waar hij tweede werd. Maar daarvoor had Waylon al diverse dingen gedaan: hij deed bijvoorbeeld samen met Rachel Kramer mee in 2005 mee als het duo Rachel & Waylon tijdens de voorronden van het Nationaal Songfestival in 2005 waar uiteindelijk Glennis Grace won. Inmiddels doet Waylon het supergoed. Hij heeft twee albums uitgebracht, is getekend bij het prestigieuze Motown-label, heeft de nodige awards binnengesleept en heeft een single opgenomen met niemand minder dan Lionel Richie! Privé trouwde hij op jonge leeftijd, werd hij in 2002 vader van een zoon en scheidde vervolgens na drie jaar huwelijk.

Naam: Willem Bijkerk, artiestennaam Waylon
Geboortedatum: 20 april 1980
Beroep: Zanger
Waar kennen we hem van: Holland's Got Talent en van songs als Wicked Way, The Escapist en Lose it.
Burgerlijke staat: Bezet
Exen: Ex-vrouw Suzan
Huidige vriendin: Annemijn
Heet weetje: hij heeft het refrein ingezongen van Harry de Hengst in Telekids (jajaja!). Heet of wat?!











 
Op de redactie zijn wederom de meningen verdeeld over Waylon dus we komen weer uit op 3 vlammetjes!

Wat vind jij van hem? Heet hapje of toch een koude kikker? Doet hij je wat? Hoeveel vlammetjes geef jij 'm? Kortom: is-ie hot or not?!

Lees en bekijk ook de vorige edities van Heet Hapje!