ZeTest: Maak je eigen fotoboek met MyBooks (+korting!)

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

Wat is er nou leuker dan al je foto's vast te leggen in je eigen gepersonaliseerde fotoboek? Zo kun je altijd herinneringen ophalen van de leukste momenten uit jouw leven. Via Ze.nl krijg je nu fikse korting op je eigen fotoboek!

Met Mybooks maak je eenvoudig jouw eigen, gepersonaliseerde fotoboek. Je kunt eigen verhalen, herinneringen en foto?s toevoegen aan de basisboeken die MyBooks al gemaakt heeft. Er zijn zelfs speciale boeken voor trouwerijen, reizen en geboortes. Start en probeer uit wat het mooiste resultaat geeft! Als je je fotoboek bestelt, ontvang je ?m  binnen een week in huis. Ze.nl testte het eerst voor je uit én geeft je fikse korting!

Om je eigen fotoboek te kunnen maken zul je eerst het programma moeten downloaden van MyBooks. Met dit programma kun je zelf je fotoboek samenstellen. Je kunt zelf een thema kiezen, bepalen welke foto's waar komen en kleuren en kaders veranderen. Zo wordt je fotoboek helemaal in jouw stijl, superleuk!

Het samenstellen van je fotoboek gaat heel eenvoudig. Als je er behoefte aan hebt geeft het programma je zelfs een uitleg. Wij hebben gekozen voor het retro-fotoboek. Erg leuk als je ook Instagram-foto's ertussen doet! Helaas waren alleen veel van onze foto's eigenlijk te klein (we hadden ze van onze eigen site geplukt), waardoor ze niet zo scherp zijn als je foto's neemt die groot genoeg zijn. Want dan is het resultaat écht supermooi.

Kijk Karin shinen tijdens het maken van haar fotoboek! We hebben de leukste foto's van de redactie, de persevents en de gezellige lunches erin gezet. Als je klaar bent vul je je adresgegevens in, wordt het album geüpload en ligt het binnen een kleine week op je deurmat. Hoe handig?!


Maar ondanks dat we stiekem te kleine foto's hadden geupload is het resultaat heel erg leuk geworden! Kijk mee!


Alle foto's van leuke persevents staan erin.


Soms hebben we gekozen voor een andere kleur achtergrond, kijk hoe cute!


Lekker retro-style!

En natuurlijk groen als achtergrond bij de Shrek-foto.
 
Fikse korting op jouw eigen fotoboek!
Wil jij ook zo'n fotoboek maken van bijvoorbeeld jouw laatste vakantie? Of die mooie reis die je hebt gemaakt? Of van je vriendinnen of lover? Download dan de software op MyBKS.nl en maak jouw eigen fotoboek met korting! Gebruik tijdens het bestellen jouw actiecode ZE20 voor 20% korting of ZE40 voor 40% korting op 2 exemplaren. Klik hier om te starten!