De liefde is er niet bij boerin Henrieke

Celebs door Ze.nl
Elke zondagavond zitten er miljoenen Nederlanders aan de buis gekluisterd voor een aflevering Boer Zoekt Vrouw. In de uitzending van gisteren werd pijnlijk duidelijk dat er bij boerin Henrieke en Bert van liefde geen sprake is...

"De liefde is er niet", concludeert de blonde boerin. In de aflevering is te zien hoe de twee in de inmiddels beroemde Tea Cups in Disneyland Parijs het gesprek maar moeilijk op gang konden houden.


Aan het einde van de avond komen ze er beiden achter dat 'het er niet in zit'. Aan het begin van de uitzending meldde Bert al dat hij 'niet echt een strategisch plan bedacht heeft' om Henriekes hart te veroveren en dat wordt inmiddels inderdaad meer dan duidelijk.

Andere koppels
Andere boeren hebben wat meer geluk. Boer Martin zoent wat af met Wilma en het setje straalt dan ook van geluk! Ook boer Henk kan niet van Fiona afblijven op het zonovergoten eiland Malta. Bij Aad en Jeannet loopt het ook steeds lekkerder. Maar helaas is ook de spark tussen homoboer Willem en Klaas soms nog ver te zoeken terwijl toen Willem voor Klaas koos het toch helemaal goed leek te komen. Zou het programma dit seizoen dan toch wat minder happy couples opleveren..? Volgende week weten we meer!

Wie vind jij het leukste stel in Boer Zoekt Vrouw?
Foto: KRO