Lifestyle / Eten
Eten

WIN: Gigantisch cupcakepakket t.w.v. ? 139,95!

Omdat we allemaal wel houden van het lekker bakken ? en natuurlijk eten ? van cupcakes, heeft Ze.nl samen met Cupcakerecepten.nl een wel heel gave winactie opgezet? Je maakt namelijk kans op een gigantisch cupcakepakket!

Cupcakes maken is al een tijdje hipper dan hip, maar volgens de website Cupcakerecepten.nl is het meer dan een trend ? het is een passie! De kleine, lekkere en vooral mooie traktaties zijn leuk en makkelijk om te maken, en er is altijd wel een goede reden om aan de slag te gaan. Cupcakerecepten.nl helpt je hierbij! De website bevat veel recepten, tips en een webshop vol accessoires om jou te helpen bij het bakken van geweldige cupcakes. Een site vol uitleg, tips en een heleboel inspiratie om de beste bakker in jou naar boven te halen!

De website en bijbehorende shop is voor de aankomende feestdagen omgetoverd tot een feestelijk cupcakefestijn, dus neem snel een kijkje en ga meteen aan de slag om zelf de mooiste cupcakes te maken!


WIN!
Cupcakerecepten.nl en Ze.nl zijn samen op zoek naar het ultieme recept voor de meest perfecte, heerlijkste, creatiefste, allerlekkerste en meest originele cupcake! Voor het winnende recept stelt Cupcakerecepten.nl, speciaal voor Ze.nl, geweldige prijzen beschikbaar, maarrr? Om er zeker van te zijn dat de prijzen bij de échte cupcakeliefhebber terechtkomen, moet er wel wat moeite gedaan worden.

Wat kan je winnen?

Hoofdprijs: 1x ?Cupcake Sweetcase Ze.nl Edition? ter waarde van ? 139,95!

De Cupcake Sweetcase van Cupcakerecepten.nl is een complete cupcake decoratiekoffer met heel veel leuke en handige cupcakeproducten! Met meer dan 250 bakvormpjes, handige plungers en uitstekers, een cupcaketester, een cupcake decoratietipset, fondant, lekkere sprinkles, een bakblik voor 6 cupcakes, een set wegwerpspuitzakken en een een herbruikbare flexspuitzak, een scraper en een spatel, decoratieglitters, cupcakepop-sticks met bewaardoosje, een set met feestelijke cupcake-toppers en als klap op de vuurpijl: een cupcakemaker!
 
Met de cupcakemaker zet je in een paar minuten heerlijke cupcakes op tafel. Dit handige apparaat is een oven en bakblik in één: steek de cupcakemaker in het stopcontact, vul de bakvormpjes met beslag en de cupcakes worden direct voor je gebakken. Heel makkelijk voor een snelle en lekkere traktatie voor familie en vrienden!

Troostprijzen: 3x ?Cupcake Sweetbox? ter waarde van ? 36,95!

 
Met deze mooi verpakte Cupcake Sweetbox van Cupcakerecepten.nl, kun je meteen aan de slag om zelf de meest feestelijke cupcakes te maken. Het pakket bevat de fijnste cupcakeproducten, zoals een cupcake bakblik, stevige spuitzak, lekker veel sprinkles en meer decoratiematerialen!

Bovendien worden de winnende recepten gepubliceerd op Cupcakerecepten.nl én op Ze.nl. Een geweldige prijs voor de echte cupcakeliefhebber!


Wat moet je doen?
Om kans te maken op de hoofdprijs en één van de drie troostpakketten stuur je jouw meest perfecte, heerlijkste, creatiefste, allerlekkerste en meest originele cupcakerecept in bij Cupcakerecepten.nl via deze link. Daarnaast klik je hieronder op de ?meedoen?-button, zodat je deelname ook bij Ze.nl geregistreerd wordt.

LET OP: alléén wanneer je je recept hebt ingestuurd via deze link EN hieronder hebt geklikt op de ?meedoen?-button, maak je kans op de prijzen!


Meer kans maken? Like Ze.nl en Cupcakerecepten.nl op Facebook en deel de actie op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op onderstaande icoontjes te klikken. De actie loopt tot en met 9 december 2012.