Lifestyle / Werk & studie
Werk & studie

Het dagboek van Ze - week 48

Sappige verhalen tijdens de lunch, meeblèren met foute nummers en spontane snoepaanvallen: welkom op de redactie van Ze.nl. Na alle artikelen over beauty, mode, seks en celebs is het tijd om jullie een kijkje te geven in het dagboek van Ze.We waren erg blij dat deze pakjes voor ons bezorgd werden op de redactie! Er bleken hele leuke jurkjes van Miss Etam in te zitten. Laura paste die van haar alvast. Hot or not?Dit pakketje van Pickwick kwam als geroepen, want er is altijd een tekort aan thee op kantoor! Met deze nieuwe smaakjes, waaronder 'weerstand', 'slaap lekker' en 'concentratie', kunnen we weer even vooruit.


Laura was een weekendje naar York in Engeland om bij haar schoonzusje op bezoek te gaan. York is echt een superleuk stadje en het schattige straatje Shambles, waar ze in staat op de foto, wordt ook gebruikt in een Harry Potter film! Verder heeft ze een voetbalwedstrijd gekeken in Leeds en hebben ze natuurlijk lekker Engelse scones gegeten!


Van het merk Orofluido kregen we een superfijn haarserum opgestuurd. Daarbij zat ook nog eens een heel leuke lipgloss, met een lampje bij het kwastje en een spiegeltje op de verpakking - hoe handig?!


Madelon probeerde de afgelopen tijd een aantal 'eetboxen' uit: boxen die gevuld zijn met voedselproducten voor een bepaald aantal maaltijden. Hierboven een voorproefje... Nieuwsgierig naar de rest van de maaltijden? Stay tuned op Ze.nl...Karin was deze week lekker aan het bakken in Egypte! De schoonmaker had een supertoffe krokodil voor ze gemaakt in hun kamer, en toen ze wakker werd na een relaxte schoonheidsbehandeling had ze deze leuke vlechtjes in haar haren!
 
Alweer een tijdje geleden ontvingen we dit pakket van Koopmans op de redactie, met daarin de nieuwste cake: cake & koek! En ziet het eindresultaat er niet precies hetzelfde uit als op de verpakking...?! Yum!


Laura is blijkbaar lief geweest dit jaar, toen ze wakker werd zat er allemaal chocolade in haar schoen! Heb jij al wat in je schoen gekregen dit jaar?


De eigenaren van Frozz hebben een heel nieuw concept met noodles! De Oodlz noodlesbar werd deze week geopend in de Utrechtsestraat in Amsterdam en wij waren welkom om een hapje te proeven. Lekkerrr!


Samen met de redactrices van Fashionscene, Girlscene en Vrouwen.nl mocht Laura deze toffe leren jasjes proberen van het merk Goosecraft!
 
Nou lief dagboek, dat waren de afgelopen weken in een notendop. Je bent weer enigszins op de hoogte van alle drukke, gezellige en gekke momenten. En de belevenissen hier op de redactie gaan door, dus we schrijven je snel weer. Daaag boek!

Veel liefs van Ze!

P.S. Bekijk onze vorige dagboekberichten ook even.