Dj in tranen om dood verpleegster

Celebs door Redactie Ze.nl
De Australische dj?s die vorige week het ziekenhuis belden waar Kate Middleton was opgenomen, verschenen maandagochtend in tranen op televisie. Hun uit de hand gelopen grap leidde tot de dood van de verpleegster.
 

Dj Mel Greig en haar collega Michael Christian belden naar het ziekenhuis en deden zich voor als koningin Elizabeth II en kroonprins Charles. Zuster Jacintha Saldanha trapte erin en verbond de dj?s door naar haar collega die vervolgens informatie over Kate verstrekte. Jacintha werd vrijdag dood aangetroffen in haar huis, waarschijnlijk heeft ze zelfmoord gepleegd.Mel Greig vertelt in tranen op tv dat ze aan niks anders kan denken dan de dood van Jacintha, zo meldt Nu.nl. Toen ze van haar dood hoorde vroeg ze zich als eerst af of de zuster kinderen had. ?Ik hoop dat het goed met ze gaat, dat hoop ik echt'', zei de inmiddels voor onbepaalde tijd geschorste dj. De 46-jarige Jacintha laat twee kinderen na.

 
Bekijk hier het interview
 

Ook haar collega Michael, die zich voordeed als prins Charles, is erg bedroefd te zien in het interview. De organisatie Southern Cross bezit meerdere omroepen in Australië, maar heeft gezegd dat al die omroepen geen foptelefoontjes meer mogen plegen. Voor straf zenden ze op 2Day FM geen reclamespotjes uit.

 
Wat vind jij van de grap? Ging het te ver of niet?