Koppel kondigt scheiding aan in liedje

Celebs door Redactie Ze.nl
Ga je scheiden, maar heb je geen zin om elke keer weer opnieuw uit te leggen waarom? Het Amerikaanse stel Jonathan en Ivory hadden hetzelfde probleem en maakten een liedje mét clip, om antwoord te geven op alle vervelende vragen!

Na een relatie van vijf jaar zetten Jonathan en Ivory er een punt achter. Niet omdat ze niet meer van elkaar houden, maar omdat hij kinderen wil en zij niet. Hij dacht dat hij haar nog kon overhalen, maar dat is niet gelukt. Dus gaan ze nu liever uit elkaar dan dat ze elkaar straks gaan haten.



In het liedje leggen ze, naast de reden van de breuk, ook uit dat hun vrienden geen kant hoeven te kiezen maar hen gewoon allebei kunnen blijven uitnodigen voor feestjes. Het is overigens niet de eerste keer dat Jonathan een liedje maakt op YouTube, want tot nu toe deed hij dat elke dag!

fout in embed: media provider niet ondersteund

Of er meer koppels zijn die een liedje kunnen maken over hun scheiding zonder dat ze elkaar in de haren vliegen valt te betwijfelen, maar het is inderdaad handig om niet elke keer hetzelfde verhaal te moeten vertellen!

Wat vind jij van het liedje?