Barbie wil een tweede borstvergroting

Celebs door Redactie Ze.nl
Barbie is weer van plan om haar borsten te laten vergroten. Dit zou de tweede keer zijn dat de 23-jarige blondine zo?n operatie ondergaat. Vanwege haar eerdere borstvergroting kon ze haar dochter Angelina geen borstvoeding geven.

Samantha de Jong, zoals de realityster echt heet, moet nog even geduld hebben met de operatie. "Met een borstvergroting moet je de eerste tien dagen rusten en ze heeft natuurlijk wel een baby. De opvoeding van Angelina gaat uiteraard voor?, vertelt haar manager Jake aan de Telegraaf.

Ook de opnames van haar realitysoap zitten een beetje in de weg. Barbie begint namelijk met het filmen van een derde seizoen. "Na de opnames van de derde realityserie gaan we een afspraak plannen bij Robert Schoemacher?, aldus haar manager.

Barbie stapte eerder dit jaar in het huwelijksbootje met haar vriend Michael. De aanloop naar de bruiloft werd gefilmd voor de realityserie Barbie's Bruiloft. Het paar heeft inmiddels een dochtertje. De zwangerschap en de bevalling werden gevolgd in het realityprogramma Barbie's Baby.

Wat vind jij ervan dat Barbie voor haar tweede borstvergroting gaat?