John de Mol woedend op Henkjan Smits

Celebs door Redactie Ze.nl
John de Mol is woest op Henkjan Smits en dreigt juridische stappen te ondernemen. Henkjan suggereerde dinsdag dat John ervoor heeft gezorgd dat Sandra van Nieuwland niet in de finale van The voice of Holland staat.

Volgens Henkjan gaat het stemmen in The voice of Holland niet eerlijk en moest publiekslieveling Sandra van Nieuwland eruit, omdat de spanning anders uit de finale zou zijn. "En dat wil John te allen tijde voorkomen. John de Mol wil maar één ding: spannende televisie." Dit zei hij in het radioprogramma BNN Today.John is hier niet over te spreken en zegt in De Coen & Sander Show: "Ik heb mijn advocaat de opdracht gegeven om heel goed te luisteren naar wat hij gezegd heeft. Als het inderdaad zo is dat hij letterlijk zegt dat ik de boel manipuleer, heeft hij morgen een brief van mijn advocaat in zijn bus."

Verder zegt John dat het ex-Idols en X Factor-jurylid alleen maar uit is op aandacht: "Ik vind het zonde van de zendtijd om te reageren op dit soort domme, zielige uitspraken van mensen die zelf een beetje uitgerangeerd zijn en proberen om op deze manier nog een beetje in de publiciteit te komen." Gisteravond liet John aan Shownieuws weten geen juridische stappen te ondernemen als Henkjan zijn excuses aanbiedt.

Denk jij dat John de Mol de stemmen heeft gemanipuleerd of dat Henkjan gewoon uit is op aandacht?