Editor's Choice: Ray-Ban zonnebril

(Web)shops door Karin
Kennen jullie de webshop sunglassesshop.com? Deze fijne zonnebrillenwebshop heeft een geweldig assortiment met designerzonnebrillen. Hoofdredactrice Karin zocht naar haar favoriete item!

Oké, wellicht is het niet de perfecte tijd in het jaar voor een nieuwe zonnebril. En nee, ik ga ook niet op skivakantie, dus dat excuus heb ik ook niet. Wellicht dat de kerstverlichting wat te fel was afgelopen tijd en dat ik daarom een zonnebril nodig had. Ofzo. Ach, who needs a reason anyway?! 

Nu is een zonnebril uitzoeken in een webshop natuurlijk best lastig omdat je de brillen niet kunt passen. Maar sunglassesshop.com heeft daar een hele handige uitvinding voor! Je kunt namelijk bekijken op de site wat voor gezichtsvorm je hebt, en sunglassesshop selecteert dan de brillen die bij jouw gezichtsvorm passen. Daarbij heb ik een vrij klein gezicht, maar het mooie van het merk Ray-Ban is dat je een maat bril kunt uitkiezen. Dus ik was er al snel uit: Ray-Ban it is! (Nja, niet alleen vanwege de maatopties hè.) Na lang wikken, wegen, nog een keer wikken en nog een keer wegen wist ik welk model ik wilde: de Ray-Ban 2140 Wayfarer.

De bril werd in een mooi Ray-Ban etuitje bezorgd.


Love at first sight.
 
De bril voelt stevig aan en past - voor het eerst in mijn leven - goed op mijn gezicht. Hij valt er niet af als ik naar beneden kijk en hij zit niet te strak. Ook het  Nel Veerkamp-achtige motiefje vind ik erg leuk aan deze bril!


Ik vind het persoonlijk zelf een beetje een rare combi: binnen in m'n dikke sjaal met een zonnebril op. Maar picture it: zonnetje, cocktail, zwierig zomerjurkje en deze bril!
 
Kun jij ook wel een nieuwe bril gebruiken en zou je wel een keer een mooie designerbril willen aanschaffen? Ga naar sunglassesshop.com en kijk je ogen uit!