ZeTest: Polaroidcamera van Megagadgets.nl

(Web)shops door Karin
Ben jij ook zo gek op polaroidfoto's? Dan heb ik een hele leuke tip voor je: de Instax mini Polaroid Camera van Megagadgets.nl. Retrofoto's maken en direct ophangen op je prikbord! 

Kennen jullie de site Megagadgets.nl al? Een hele gave site voor als je een cadeautje voor iemand wilt kopen, maar gewoon écht geen idee hebt wat. In deze webshop kun je namelijk allerlei leuke gadgets kopen, waarvan je het bestaan niet eens wist. Ik mocht een leuke gadget uitzoeken, en testte deze voor jullie uit. 

Na lang zoeken zag ik ineens deze Instax mini Polaroid Camera en was ik direct verliefd: die wilde ik hebben! Echte polaroidfoto's maken, hoe cool is dat?! Want ja, tuurlijk is het superleuk dat we tegenwoordig overal foto's kunnen maken en bewerken met onze smartphone. Sterker nog: ik kan niet meer zonder. Maar waarom niet af en toe weer terug in de tijd met een polaroidcamera? Een foto die direct uit je camera komt, waarbij je moet wachten om te kijken hoe je er überhaupt opstaat, en die je direct op je prikbord kunt hangen. Oh, en vergeet niet dat je onder de foto de namen kunt schrijven en de datum, lekker retro!


Jeeej, m'n camera kwam binnen op de redactie!
 
Camera oppimpen
Wat ook erg leuk is aan deze camera is dat er een sticker op de verpakking zit, waarop staat dat je je camera kunt oppimpen met een camerasticker die je gratis kunt aanvragen middels een actiecode. Die actiecode vul je in op een speciale website die de camersticker naar keuze gratis opstuurt. Op de site waarop ik de code moest invoeren bleek dat deze alleen naar Zwitserland of Duitsland werden verstuurd. Maar ik gaf niet op: ik vulde gewoon mijn adres in Nederland in, en bij het land vulde ik 'Duitsland' in. Et voilà: een paar dagen later lag de camerasticker toch gewoon in mijn brievenbus!


Voor en na. Superschattig toch met zo'n camerasticker?!

Gebruik
Toen ik de camera wilde gebruiken las ik aandachtig de gebruiksaanwijzing. Echter, die k*%$-camera deed het maar niet. Wat bleek? Ik had maar twee van de vier batterijen erin gedaan... Toen ik eenmaal alle batterijen in de camera had, was de rest easypeasy. Je doet de paloroids erin, zet de camera aan (gewoon de lens uitschuiven) en flitsen maar!

De camera is, zoals ik al zei, supermakkelijk in gebruik. Echter twee nadelen: de polaroids die je erbij krijgt - en die je later dus weer moet kopen als ze op zijn - zijn duur. Je betaalt voor een pakje met twintig polaroids ? 20,-. Reken maar uit... Ook is de camera natuurlijk wat groter dan je hightech smartphone, dus je neemt 'm niet makkelijk mee tijdens een avondje stappen.


Tadaaaaa! Samen met mijn vriendinnetjes: kijk hoe leuk!


Ook tijdens een dagje vrij nam ik mijn camera mee. M'n ouders, m'n vriend, m'n vriendinnen: alles werd vastgelegd. 
 
Ondanks de dure polaroids en het formaat van de camera vind ik het echt een geslaagde gadget. De foto's worden goed, ze mislukken vrijwel nooit. Ook ben ik fan van de gratis camerasticker (ja, ik weet het, zeg maar niks). Maar vooral die polaroidfoto's zijn zó leuk. Hang ze mooi op je prikbord of verzamel ze en doe ze in een fotolijst. Erg leuk om op deze manier herinneringen te bewaren!

De Instax mini Polaroid Camera is te koop bij Megagadgets.nl en kost ? 79,95. Bestel 'm hier!