Sylvie en Rafael van der Vaart gaan scheiden

Celebs door Redactie Ze.nl
Het nieuwe jaar begon voor velen met veel champagne en goede voornemens. Voor Sylvie van der Vaart en haar Rafael was er helaas geen sprake van een ?Gelukkig Nieuwjaar? om twaalf uur: het stel gaat scheiden. 
 
Het Hünkemoller-model en de voetbalster zetten na een huwelijk van ruim zeven jaar een punt achter hun relatie. Het stel vertelt in het Duitse tijdschrift Bild dat de breuk er al aan zat te komen. ?We zijn helaas uit elkaar gegroeid in de afgelopen tijd. Het was een geleidelijk proces dat niet meer te stoppen was", zegt een verdrietige Sylvie.
 
Ook voor Rafael was er geen reden meer om de relatie nog een tweede kans te geven. Vanaf de zomer ontstonden de eerste scheurtjes in het huwelijk van het glamourpaar, maar afgelopen Nieuwjaarsnacht kwamen de problemen pas echt tot een hoogtepunt. Tijdens hun nieuwjaarsfeestje in Hamburg liepen de gemoederen hoog op in een discussie tussen de twee. De ruzie liep uit op een klap van Rafael in het gezicht van Sylvie.


 
De gasten waren net als Sylvie geschokt, maar intussen heeft ze het hem vergeven. Rafael betuigt spijt. ?Het was heel dom van me. Ik ben een idioot, het spijt me zeer?, zegt hij in Bild
 
Sylvie en Rafael hebben samen een zoontje van 6, Damian. Ze willen de scheiding snel en gemakkelijk doorzetten, zodat de kleine spruit er niet te veel last van zal hebben. 

Vond jij Rafael en Sylvie een leuk stel?
Fotocredtis: Twitter