Liefde / Relaties
Relaties

Trouwen op een bijzondere locatie

Klinken er binnenkort weddingbells? Tijd om een mooie locatie uit te zoeken. Want je kunt natuurlijk bij het plaatselijke gemeentehuis trouwen, maar waarom niet op een bijzondere locatie jullie jawoord uitspreken?
 
Trouwen in het buitenland
Waarom in Nederland trouwen als het ook op zonovergoten plekken met witte stranden kan? Oké, het is even sparen? maar dan nodig je maar wat minder gasten uit. Of alleen je familie. Er zijn zoveel leuke mogelijkheden! Wat denken jullie van een huwelijk in een resort in Thailand, het Kruger Park in Zuid-Afrika of in een kasteel in een wijngaard in Zuid-Frankrijk?
 

Trendy restaurants en clubs
Houden jullie wel van een hip feestje? Een trend die uit New York, Londen en Parijs is komen overwaaien, is het geven van huwelijksfeesten in trendy restaurants en clubs. Vaak zijn deze locaties heel geschikt voor een onvergetelijk diner en feest. Zeg nou zelf, waar kun je beter een huwelijksfeest geven dan in een mooie club met lekkere amuses en goede dj?s?
 
Koninklijk huwelijk
Wil je iets speciaals? Je kunt ook in een paleis trouwen! Bijvoorbeeld in Paleis Het Loo. Paleis Het Loo is officieel (nog) geen trouwlocatie, maar jullie kunnen bijvoorbeeld eerst voor de wet trouwen om vervolgens de ceremonie in de tuinen van Paleis het Loo te houden.
 
Kastelen, villa?s en landhuizen
Niets is romantischer dan trouwen in een historische villa, een kasteel of landhuis dat omgeven wordt door een mooi landgoed. Vaak bieden deze trouwlocaties veel mogelijkheden. Zo kun je de huwelijksceremonie in de trouwzaal houden, de receptie in de tuin, het diner in de 'Tuinzaal' en het feest in de 'Spiegelzaal?. Mochten jullie je huwelijksdag in stijl willen afsluiten, dan kunnen jullie ervoor kiezen om te blijven overnachten. Sommige van deze trouwlocaties bieden overnachtingsmogelijkheden voor het bruidspaar en hun gasten.
 

Hotel-restaurants
Houden jij en je man to be van mooie hotels en zijn jullie liefhebbers van culinaire gastronomie? Dan bieden de hotel-restaurants volop mogelijkheden. Veel goede hotel-restaurants zijn officiële trouwlocaties. Vaak bieden zij - naast een mooie trouwlocatie - ook hoogstaande culinaire arrangementen aan voor een geslaagd huwelijksdiner. Jum! Een leuke bijkomstigheid is dat jullie en je gasten na het feest kunnen blijven overnachten in de sfeervolle kamers.
 
Musea en galerieën
Hippe bruidsparen en art lovers in New York en Londen trouwen en geven graag huwelijksfeesten in een museum of galerie. Gelukkig openen ook steeds meer musea en galerieën in Nederland hun deuren voor huwelijken. Naast de mooie ruime zalen kunnen jullie de vele mooie kunstwerken uit de collecties bewonderen. Bovendien kunnen jullie gasten gebruik maken van de rondleidingen die de musea te bieden hebben, bijvoorbeeld tijdens de receptie.

Meer info over bijzondere trouwlocaties vind je hier op ThePerfectWedding.nl.

Waar ben jij getrouwd?ThePerfectWedding.nl verzorgt dagelijks de leukste items voor aanstaande bruiden!

Af en toe pikken wij hier een graantje van mee.

Lees alles over hoe jij ?hip? kunt trouwen en verzamel de tips die ervoor zorgen dat jouw dag onvergetelijk wordt!