Geef je op: stoere eilanders zoeken droomvrouw!

Single & daten door Marleen_S

Ben jij het single bestaan zat? Zou je stiekem dichterbij de natuur willen wonen in plaats van in de drukke stad? Net5 komt met een nieuw programma waarin bewoners van de Waddeneilanden op zoek zijn naar de liefde. Geef je nu op! 

 
Alle vrijgezelle dames opgelet! Voor eenieder die in haar element is zodra ze de duinen ruikt en de wind in de haren voelt, heeft Net5 binnenkort iets nieuws op de buis. Als je op het vaste land niet aan de man komt, zin hebt in een gave uitdaging en genoeg hebt van de stad, lees dan snel verder!


 Aant

Johnny
 

In het nieuwe programma Eilandgasten op zoek naar de liefde gaan deelnemers Aant (31), Sebastiaan (31), Roy (31) en Johnny (39) op zoek naar hun droomvrouw. Deze vier vrijgezelle mannen wonen ieder op een Waddeneiland en willen daar nooit meer weg. Maar hoeveel ze ook van hun eiland houden, de liefde van hun leven kunnen ze er maar niet vinden. 

 Roy

Sebastiaan

Dus ben jij vrijgezel, op zoek naar de liefde van je leven en ben je avontuurlijk ingesteld? Dan is één van deze stoere eilanders misschien wel de man voor jou!
 
Als je geïnteresseerd bent dan kun je je hier aanmelden (en kun je even stiekem gluren naar nog meer foto's van deze knappe koppen). Wie weet zit jij binnenkort met je volgepakte koffers op de veerboot naar Terschelling, Vlieland, Ameland of Schiermonnikoog!

Wat vind jij van deze eilandmannen?