Hilarisch: Vissermannen in naaktkalender!

Relaties door Jamaica
Het leven van een vissersvrouw is niet altijd even gemakkelijk. Je ligt vaker alleen in bed dan samen met je man. Speciaal voor deze sterke vrouwen is er de vissermannenkalender! Hij verschijnt op Valentijnsdag. Wij zeggen: kopen! 
 
Visserijfotograaf Hugo Schuitemaker heeft voor de vissermannenkalender twaalf beroepsvissers uit Zoutkamp, Urk, Den Oever, Zierikzee, Katwijk en Oudeschild gefotografeerd. De mannen staan (bijna) naakt op de foto, met iets wat met hun beroep te maken heeft. Bijvoorbeeld een vis, net of een schip. 
 
Bij de foto?s horen ook gedichten en quotes, zoals: ?Hoe ruw de bolster ook mag zijn, geen visser die het ooit vergeet, dat van alle havens aan de kust, de mooiste altijd thuishaven heet.? of ?Je bedoelt welke gedachte ik haar wil meegeven als ik weer op zee zit? Dat ik hoop dat ze er nog is als ik weer terug ben.'

Kopen
De kalender verschijnt op donderdag aanstaande - Valentijnsdag! Hij is gratis te verkrijgen voor vissersvrouwen, zodat zij doordeweeks ook iets leuks hebben om naar te kijken.... De kalender is in beperkte oplage beschikbaar voor verkoop. Voor elke twee verkochte kalenders wordt er eentje weggegeven aan een vissersvrouw. 
 
Een kalender kost ? 15,- en kun je bestellen op vissermannenkalender.nl.
 
Wat vind jij van de vissermannenkalender? Must have of niet?