Destiny?s Child weer herenigd tijdens Super Bowl

Celebs door Redactie Ze.nl

Destiny?s Child gaf afgelopen nacht een spectaculair optreden weg tijdens de aftrap van de Amerikaanse Super Bowl. Kelly Rowland, Michelle Williams en Beyoncé openden het jaarlijkse footballseizoen met een knal!
 
Letterlijk met een knal, want terwijl het vuurwerk de lucht in schoot, verzorgde de dames van Destiny's Child de avond met een verbluffende show. Beyoncé trapte de avond af met haar hit Crazy in Love. Na de miniplaybackshow tijdens de inauguratie van president Obama, had Bee beloofd met de Super Bowl live te zullen optreden. Het publiek kon het zeker waarderen, want de zangeres werd bedankt met een luid applaus. 


Bootylicious baby
De menigte raakte helemáál buiten zinnen toen ook Kelly Rowland en Michelle Willams het podium op kwamen lopen. Het was voor alle Destiny?s Child-fans nog maar de vraag of de popdiva?s weer werden herenigd. De afgelopen weken hielden de dames namelijk de lippen stijf op elkaar, wat betreft de vele vragen over de opening van de Super Bowl.

Na een sexy luchtkusje van Beyoncé naar het publiek, vervolgden de drie dames het optreden met hun nummer 1-hit Bootylicious. En zo zagen ze er ook uit in hun matchende, zwartleren pakjes. 
 
De nummers Halo en Single Ladies van Beyoncé maakte de avond compleet. Dankbaar voor het enthousiasme van de juichende fans sloot de zangeres de avond ook weer af: ?Thank you for this moment?, bedankte ze. ?God bless you all!?
 

Mrs. Carter World Tour
De avond werd extra speciaal toen Beyoncé haar nieuwe wereldtournee aankondigde. En voor alle Beyoncé-fans in ons koude kikkerlandje: de zangeres komt ook weer naar Nederland! Tijdens haar tournee, de Mrs. Carter World Tour, doet ze op 22 april het Ziggo Dome in Amsterdam aan. De kaartverkoop voor dit concert start vrijdagochtend.
 
Kan jij ook niet wachten totdat Beyoncé weer in het land is?