Eva Jinek heeft relatie met Freek Vonk

Celebs door Redactie Ze.nl
Cupido heeft zijn eerste liefdespijlen voor Valentijn al geschoten. En Eva Jinek is het gelukkige slachtoffer! Samen met Freek Vonk, bekend geworden door De Wereld Draait Door, vormt ze officieel een setje. 
 
Bioloog Freek Vonk ontkende eerst een eventuele relatie met Eva Jinek, maar bevestigde het liefdesnieuws dan toch uiteindelijk aan Giel Beelen tijdens zijn ochtendshow op 3FM. De radio-dj interviewde de bioloog en deze stak zijn liefde voor Eva niet onder stoelen of banken. Hij en zijn Eva zijn verliefd en iedereen mag het weten!
 
Aangezien de twee al heftig zoenend waren gespot, konden ze hun prille liefdesgeluk niet meer verbergen. Freek geeft toe dat ze tijdens hun kus de wereld om hen even vergaten en ze geen rekening hadden gehouden met het feit dat ze beiden bekend zijn. ?Ik ga daar niet over nadenken?, vertelt hij aan Giel.  
 
Stiekem verliefd
Tussen neus en lippen door vertelt Freek dat hij stiekem al een oogje op Eva had. In november was hij te gast in haar talkshow Eva Jinek op Zondag en daar sloeg de vonk over. Freek wilde de tv-presentatrice imponeren door heel romantisch een slang om haar nek te leggen. ?Ik vond het gelijk een hele leuke vrouw ja. We hebben na de uitzending nog een keer afgesproken en sindsdien is het heel leuk en gezellig.?
 
Niet lang geleden kwam Eva Jinek ook al in het nieuws. Toen vanwege haar break up met advocaat Bram Moszkowicz. De twee hadden besloten uit elkaar te gaan na een relatie van twee jaar. De reden was dat de drukke werkschema?s van het koppel niet meer bij elkaar pasten. 
 
Wij hopen voor Eva dat ze heel gelukkig wordt met Freek! En jij?