Fashion / Mode & trends
Mode & trends

9x de leukste jurkjes voor elke gelegenheid!

Die little black dress die je altijd maar weer uit de kast trekt, is een beetje ?geweest?. Variatie is het toverwoord, maar hoe? En om nou uren door de stad te struinen voor dat ene perfecte jurkje... My Dress heeft dé oplossing!
 
Hoe fijn is het om op zondagmiddag lekker lui vanachter de laptop je zuurverdiende eurootjes uit te geven. Na een week hard werken, hebben we echt geen zin om het drukke centrum in te duiken. En dat hoeft ook niet met al die heerlijke webshops die je om de oren vliegen!

Als je iets speciaals zoekt, dat nét even anders dan anders is, dan ben je bij My Dress aan het goede adres. Daar scoor jij binnen no time het ene na het andere hippe jurkje. En met de spiksplinternieuwe collectie van Cookie Culture - die sinds kort bij My Dress te verkrijgen is - ben je altijd goed gekleed voor je first blind date, een avondje stappen in de kroeg of zelfs de babyshower van je vriendin.
 
Van elegant en vrouwelijk tot fashionable en comfort. Je vindt het er allemaal. En de prijzen zijn gelukkig net zo aaibaar als de fijne stoffen van al die hippe jurkjes!
 
Voor een avond(je) uit. Va-va-voom!
Netjes én modieus tijdens kantooruren
Lekker casual in het weekend
Word jij al enthousiast bij het zien van al deze trendy jurkjes? Kijk dan even op My Dress voor nog meer moois!

Welk jurkje vind jij het mooist?