Lifestyle / Celebs
Celebs

'Kristen Stewart is minst knappe Hollywoodster'

De Britse mannen zijn het erover eens: een film met Kristen Stewart laten ze liever aan hun neus voorbij gaan. De heren van overzee vinden de actrice namelijk het minst aantrekkelijk van alle vrouwelijke Hollywoodsterren.
 
In de top tien van de minst knappe actrices stond de Twilight-actrice bovenaan. In deze lijst kregen Sex and the City-hoofdrolspeelster Sarah Jessica Parker en Lindsay Lohan de twijfelachtige eer voor een tweede en derde plek. Verder in het rijtje staan ook:
  • Kirsten Stewart, Kirsten DunstDenise Richards
  • Kirsten Dunst
  • The O.C.-actrice Mischa Barton
  • Hilary Swank, van de zwijmelfilm P.S. I Love You
  • Lucy Liu, de Charlie's Angel
  • Tilda Swinton
  • 'Kill Bill' Uma Thurman
Mannen door heel Engeland konden hun stem uitbrengen via een poll op de Britse mannenwebsite MenKind. Dit allemaal vanwege het belangrijkste filmevenement dit weekend in Hollywood: de uitreiking van de Oscars! En daarom worden niet alleen de acteerkunsten van de vrouwelijke actrices beoordeeld, maar ook hun looks.

Sexappeal
?Onze Oscar-poll geeft een goed inzicht van wat er in het mannelijke brein omgaat. Het laat zien dat sexiness in het ?echte leven? veel belangrijker is dan de verschijning op het witte doek?, aldus MenKind. 
 
Een woordvoerder van de website geeft uitleg bij de resultaten: ?De mannen die stemden gaven als reden dat zij een dikke turn off krijgen van humeurige vrouwen en ijskoninginnen. Ook willen ze geen ongezonde, extreem magere sterretjes op het scherm zien, maar liever een goed gevormde, sterke vrouw.?
 
Wij kijken in ieder geval uit naar de uitreiking van de Oscars. Slecht gehumeurd of koude kikker, de dames leveren stuk voor stuk een knap staaltje acteerwerk!

Wat vind jij van deze ongezouten meningen van de mannen, mee eens of oneens?