Lifestyle / Werk & studie
Werk & studie

Het dagboek van Ze: Snotter, snotter

Sappige verhalen tijdens de lunch, meeblèren met foute nummers en spontane snoepaanvallen: welkom op de redactie van Ze.nl. Na alle artikelen over beauty, mode, seks en celebs is het tijd om jullie een kijkje te geven in het dagboek...
 
De griep hield iedereen op de redactie stevig in haar greep de afgelopen twee weken. Terwijl Marleen half in coma op haar bed lag, waren ook bij Karin en Madelon de hoestdrankjes en zakdoekjes niet aan te slepen. Na allerlei doe-het-zelf-middeltjes en vruchtensapjes in ons lijf te hebben gegoten zijn we weer op de been. Of beter gezegd: achter ons oude vertrouwde bureautje. Gelukkig zijn we net op tijd beter voor de eerste lentedagen! Wij hebben de kriebels al!
Om jaloers van te worden: Karin ging een weekendje op persreis naar... Martinhal Beach Resort in Portugal! De zon scheen in overvloed en de zee was nog blauwer dan blauw. En na een stevige wandeling in de natuur, werd ze verwend met een heerlijke massage en fijne douchespulletjes. Binnenkort verschijnt er een uitgebreid verslag op Ze.nl! 

Madelon testte een nieuwe BB cream. Nu het hele beautyschap vol ligt met deze crèmes, werd het tijd de beste te kiezen. En ze is enthousiast! Meer info over de BB cream volgt snel...
 
En ja, het is officieel: het aller-, allereerste lentezonnetje scheen ons tegemoet. YES!
 

We zullen je de details besparen, maar Marleen zag groen en geel afgelopen week. Dus maakte haar huisgenootje een lekkere smoothie. Even een vitamineboost!
   

Ook Karin kwam niet ongedeerd de griepepidemie door.  Dus sloeg ze de honing, thijmsiroop en kamillethee in. Lekker snotteren geblazen.
 


Op de redactie kwam Babette om bij de redactrices van EEN Media een kleuranalyse te doen. Paletten met alle kleuren van de regenboog en verschillende sjaaltjes kwamen er aan te pas. Houd Ze.nl in de gaten, want binnenkort verschijnt er voor jullie een leuke verrassing....


Marleen kreeg te horen dat ze al haar herkansingen had gehaald. En ze heeft nu deze ring om haar vinger ter herinnering van al het harde werk!
 


Madelon ging samen met haar moeder naar de nieuwe musical Sister Act. Ze schreef er afgelopen week een artikel over! En omdat het de première was, mochten ze samen glamorous schrijden over de rode loper. En een verrassing: zelfs Whoopi Goldberg was in de zaal aanwezig! Madelon kreeg ook een persmap mee, in de vorm van een bijbel. Superleuk!
 

Ook in de nieuwe editie van Wellness Magazine schreef Karin een gloednieuwe column.
  

En we werden blij verrast met dit pakketje dat we kregen van John Frieda. Het haarmerk heeft sinds kort een vernieuwde volumelijn: Luxurious Volume. De producten bevatten geen residuen waardoor je futloze haar een natuurlijk volume krijgt! Madelon en Karin gaan ze uitproberen.


Marleen trok samen met haar vriend erop uit. Na een grote bak Starbucks-koffie, doken ze al wandelend langs de grachten, lekker het centrum van Amsterdam in.
 

Zondag had Karin een high tea met haar vriendinnetjes. En deze was geheel in Turkse stijl. Hmmmm!


Claartje was jarig en dat moest gevierd worden! Ze maakte zelf deze super yummy sticky toffee cake. Kijk hier voor het recept.


En het vloeirbaar goud voor de vrijdagmiddagborrel was op. Daarom kregen we van Grolsch de nieuwste biersmaakjes voor vrouwen. Oordeel: heeeerlijk en de biertjes bevatten ook nog eens niet (te) veel alcohol!
 

Karin werd op de eerste dag der lente door Miss Etam even flink in het zonnetje gezet. Ze kreeg deze vrolijke bloemenprint broek toegestuurd. En hij zit als gegoten! (Ja, ze kijkt een beetje raar op deze foto. Er zat geen betere tussen helaas.) De broek is voor ? 39,- online en in de winkels te koop!


En als kers op de verjaardagstaart: ook Karin was jarig! Ze mocht een niet nader te noemen aantal kaarsjes uitblazen afgelopen woensdag (oké, 28)! En ze werd door de meiden van alle redacties lekker verwend met een bon van Accessorize, anti-verouderingscrème (....), een boek en wat accessoires om zich weer helemaal jong te voelen! 
 
Kijk nou wat voor leuke sollicitatiebrief voor een stageplek we deze week binnenkregen van Kristie! Zouden we haar uitnodigen voor een gesprek...? ;-)


En afgelopen donderdag ging Karin naar Beauty Brands United: een beautybeurs georganiseerd door MOOI PR waarbij de merken die zij vertegenwoordigen hun nieuwste lijnen laten zien. Superleuk! Onder andere OPI, AHAVA (zie foto), Deborah Lippmann, Thierry Mugler, Pupa en L'Occitane stonden op de beurs.


Links: de nieuwste nagellakjes van Deborah Lippmann, we like!
Rechts: Oz the Great and Powerful Limited Edition collectie van nagellakmerk OPI.


Het parfummerk Thierry Mugler komt met een geweldige nieuwe innovatie: hervulbare parfum! Neem je lege flesje Thierry Mugler-parfum voortaan mee (Angel, Alien of Womanity) naar de winkel en laat 'm hervullen. De prijs hiervan ligt een stuk lager dan een nieuwe fles kopen!


En dit was de inhoud van de schandalig grote goodiebag... Het goede nieuws: we hebben een groot gedeelte van de inhoud op de redactie liggen en deze verloten we binnenkort onder onze volgers op Twitter. Dus stay tuned en volg ons alvast op Twitter!
 
Nou lief dagboek, dat waren de afgelopen weken in een notendop. Je bent weer enigszins op de hoogte van alle drukke, gezellige en gekke momenten. En de belevenissen hier op de redactie gaan door, dus we schrijven je snel weer. Daaag boek!
 
Veel liefs van Ze!
 
P.S. Bekijk onze vorige dagboekberichten ook even.