De nieuwe Max Factor mini nagellak (+WIN!)

Winacties door Marleen_S
De lente is in het land, dus grijp naar die nagellak! Na het handschoenenseizoen is het tijd om de vingers weer te laten zien! Want gekleurde nagels zorgen voor een instant zonnig humeur. Zeker met deze nagellakjes van Max Factor!

 
Het staat zo lekker vrolijk: een fleurig lakje op je nagels. Het maakt je lenteoutfit helemaal af. Alleen kun je soms de tijd gewoon niet vinden om thuis rustig je nagels te lakken. Maar daar heeft Max Factor wat op gevonden: de nieuwe Max Faxtor Max Effect Mini Nail Polish.
 

 
De kleine potjes nagellak kun je namelijk zo in je tas meenemen. En als je dan lekker op het terras of in de trein zit, kun jij mooi je nagels lakken. Of je werkt je nageltjes bij als ze weer volledig beschadigd en toegetakeld zijn - herkenbaar?

Er-ug handig: de nagellak droogt snel, waardoor je in een mum van tijd klaar bent! Aan Ze.nl de zware ? kuch ? taak om de gloednieuwe kleurtjes uit te proberen.
 Cool Jade
Dé favoriet van de redactie: de Cool Jade nagellak. De kleur is mintgroen en staat lekker fris. Helaas dekt deze kleur niet heel goed, maar laat dat de pret niet drukken. Gewoon een tweede laagje en je krijgt bovenstaand resultaat. We like a lot!Diva Coral
Deze roze/rode kleur genaamd Diva Coral lijkt op de foto roder dan 'ie in het echt is. Deze roze mini nagellak ziet er heel lief en zoet uit. Leuk voor als je je lekker girly wilt voelen! Ook deze nagellak dekt het beste na twee laagjes. 
 


Candy Blue
Deze nagellak geeft direct het wow-effect! En zoals de naam Candy Blue het al zegt: hij ziet er uit om op te snoepen. Voor als je een avondje of middag wilt knallen, is dit kleurtje ideaal. Even twee keer lakken en je bent klaar om te gaan!
 

Win!
En wat nu het leukste van allemaal is: Ze.nl mag vijf keer een setje van drie mini nagellakjes van Max Factor weggeven! Om kans te maken op deze prijs dien je Ze.nl te liken op Facebook. Extra veel kans maken? Deel de actie dan op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op onderstaande icoontjes te klikken.
 
Klik vervolgens hieronder op de meedoenbutton! Simpel toch? De actie loopt tot en met 10 april 2013.

Te koop bij bol.com
Kun je niet wachten totdat je hoort of je gewonnen hebt? Bij bol.com verkopen ze deze Max Factor mininagellakjes en nog veel meer vrolijke kleurtjes voor maar ? 6,99!