Lifestyle / Eten
Eten

Heart Attack Grill: Het ongezondste restaurant ter wereld

Reageer 0

Eten bij de Mac ongezond? Forget it! Na het lezen van dit artikel eet je liever een Big Mac, dan dat je naar dit restaurant moet gaan voor je diner. Wij presenteren u: de Heart Attack Grill, het ongezondste restaurant ter wereld!

De Heart Attack Grill is een (hoe kan het ook anders) Amerikaans restaurant, gevestigd in Las Vegas. Twee andere vestigingen, in Chandler (Arizona) en in Dallas (Texas) zijn inmiddels al gesloten, maar de nog bestaande vestiging draait op volle toeren.


 
Het restaurant heeft een ziekenhuisthema. Ga je er eten, dan ben je geen klant, maar een patiënt. Je wordt ?onderzocht? (bediend) door ?verpleegsters? (serveersters), die in nietsverhullende pakjes rondlopen (gelukkig staat er in de disclaimer op de website vermeld dat de verpleegsters geen daadwerkelijk opgeleide zusters zijn. Je zou al bijna denken?). Maar de verwennerij houdt daar nog niet op: weeg je meer dan 159 kilogram, dan eet je helemaal gratis!

Het menu
Maar wat eet je dan precies? Op het menu staat een gevarieerd aanbod met de meest ongezonde dingen die je je kunt bedenken.

Heb je trek in een burger? Dan kun je kiezen uit een ?Single Bypass Burger?, ?Double Bypass Burger?, ?Triple Bypass Burger?, ?Quadruple Bypass Burger?, ?Pendruple Bypass Burger?, ?Sextuple Bypass Burger?, ?Septuple Bypass Burger? en de ?Octuple Bypass Burger?. Al deze broodjes hebben maar liefst 230 tot 910 gram vlees. De grootste bevat om precies te zijn 33.000 kilojoule, wat overeenkomt met ongeveer 9,982 kilocalorieën. Een recordje: de meest calorierijke burger ter wereld, volgens het Guinness Book of World Records!


 
Wil je frietjes? Dan zul je ongetwijfeld gaan genieten, de ?Flatlines Fries? worden namelijk gebakken in reuzel. Ook voor je dagelijkse dosis nicotine kun je bij de Heart Attack Grill terecht: zonder filter geniet je optimaal van je tabakstaafjes.  Lightproducten staan uiteraard niet op de kaart, maar met een ?Butterfat Shake? of een ?Full Sugar Coke? is je dorst ook prima te lessen.


 
Het principe
De reden dat het restaurant deze ongezonde troep - ja, dat mogen we wel zeggen - serveert, is het feit dat diëten vrijwel nooit werken. Nooit meer een jojo-effect wanneer je dit restaurant bezocht hebt, je bent na een bezoekje namelijk gegarandeerd een gewoonte rijker. De gewoonte van caloriearm voedsel is zó moeilijk vol te houden (oké, daar hebben ze een punt), de gewoonte van caloriebommen als deze burgers zijn jezelf véél makkelijker aan te wennen!

De Heart Attack Grill wil daarnaast betaalbaar blijven voor iedereen. Bij ieder gerecht houden zij het budget van klanten in gedachten, wat dan ook de reden is dat klanten boven de 159 kilo gratis eten. Hoe vaker je eet bij dit restaurant, hoe eerder je dit streefgewicht bereikt? Heel sympathiek!


 
Kijk voor meer informatie over dit heerlijke restaurant op de website. En laat het ons weten als je er ooit een bezoekje aan brengt!

Zou jij ooit willen eten bij de Heart Attack Grill?
Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Er zijn 9 reacties

Om te kunnen reageren moet je eerst

 • marilyn

  Oke... op naar de 159 kilo... lekker iedere dag voor niets jezelf vol kunnen proppen... Hoe verzinnen ze het? Kan natuurlijk (godzijdank...) alleen in de USA! "BIG" in the USA... Nee dank je... Anorexia modellen verschrikkelijk... maar dit? Passieve suicide... niet meer en niet minder!

 • Robin

  Deze zomer ga ik het meemaken, ben benieuwt! :)

 • irene

  opzich een passende naam uitgezocht voor het restaurant.
  Daarbij waarschuwen ze alvast wel voor de complicaties van vette dingen eten. Zo staan ze sterk als ze ooit eens een schade claim krijgen van eenofandere obesitas klant die een hartaanval krijgt. Schadeclaims in USA zijn echt hoog

 • Chantal

  Ik denk dat er genoeg stomkoppen zijn die dit leuk vinden en er nog daadwerkelijk gaan eten... Dik zijn wordt daar gewoon gestimuleerd en beloond!
  9982 caloriën... daar kan een normaal mens bijna een week op leven!

 • CurlyGirly

  Ik snap niet dat iemand die al super zwaarlijvig is, nog eens extra wordt aangemoedigd met gratis, calorie/vet/suiker rijk eten.
  Echt misselijkmakend dit....

 • classic_girl

  Gatver! ik zou 10x liever naar de mac gaan...Als je bij deze restaurant gaat sta je al met één been in het graf...suceces mensen.eetsmakkelijk alvast!!!

 • Pia

  Welkom in de obesitaswereld!
  Ik vond het idee op zich nog wel grappig, als je zo'n hamburger met zijn 5en zou delen.
  Toen las ik verder over het gratis eten voor mensen boven de 159kg.. Misselijke wereld..
  Gelukkig bestaan altijd de programma's "obese" en "I used to be fat" nog, een beetje hoop kan nooit kwaad.

 • fashionableeightees

  Nee, dank je....

 • Belize

  Nee, ik zou daar niet willen eten! De laatste tijd word ik misselijk bij het zien van vettig eten. Wat een ordinair restaurant trouwens. Typisch wat voor 'The all American guy and his buddy's.'

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen