Man candy: De nieuwe Coca Cola light reclame!

Media door Marleen_S
Werden jullie ook helemaal wild bij het zien van de Jillz-reclamespotjes? Deze lente kunnen we opnieuw genieten van mooie mannen die onze favoriete drankjes aanprijzen. Coca Cola light geeft ons deze zomerse reclame! Oe-la-la!

 
Een paar weken geleden is het je misschien al opgevallen. Tijdens een avondje voor de tv hangen kwam opeens een wel heel smakelijk reclamespotje voorbij! En dan hebbn we het niet alleen over het drankje waarom het ging... Want het blikje Coca Cola stond compleet in de schaduw van het mannelijk schoon dat de frisdrank opdronk. Zijn naam? Mr. Andrew Cooper!


Kwijl...


Aha, zo doen ze dat dus!

Hallo tuinman met je grasmaaier! Terwijl hij een halve wet t-shirt contest aan het uitvoeren is, omdat hij ?per ongeluk? nat is gespoten met Coca Cola, neemt hij een slok van het drankje en gaat halfnaakt verder met maaien. De vrouwen die vanaf hun picknickkleedje toekijken, achter zich latend. De naam van de reclamecampagne heet dan ook The Gardener. Doe ons er ook zo één, please?

Jillz vs Coca Cola 

Het is mischien ontzettend oppervlakkig, maar het werkt. Gooi een paar halfnaakte mannen in een reclame voor een ?typisch vrouwendrankje? à la Jillz en Coca Cola light, voeg daar een zomerse locatie aan toe en wij vrouwen hollen gelijk naar de supermarkt. Nou ja, soort van dan.

Zelf is Andrew ook enthousiast over de reclamespot. "Ik was echt erg blij dat ik deze opdracht mocht doen. Coca Cola is een iconisch merk en echt een big deal!"
 
En daar vonden wij plots deze behind the scenes van de bewuste Coca Cola light reclame op Daily Mail. Even stilletjes genieten van dit heerlijke lentetafereel! Enjoy!Welke vind jij het smakelijkst, de Jillz- of de Coca Cola-reclame?