Shoptip: 3e bh gratis bij Hunkemöller!

Mode & trends door Redactie Ze.nl
Na de grote voorjaarsschoonmaak is het met de lente ook tijd om de kledingkast flink op te ruimen. En dan met name je lingerie. Weg met kapotte beugels en verwassen bh?s! Het is tijd voor een nieuwe summerproof look!

Een lief bloemetje of helemaal hip met stip: bh?s heb je in alle soorten en maten. En het liefst wil je er ook sexy uitzien tijdens een romantische nacht met je lover. Eigenlijk valt er gewoon niet te kiezen. Gelukkig hoef je dat ook niet met de bh-actie van Hunkemöller. Want om je een handje te helpen, krijg je bij de lingeriewinkel nu de derde bh gratis!


Liefjes de lente in
De lente komt langzaam maar zeker tevoorschijn. Daarvan krijg je gelijk de zomer in je bol. En met deze bh's zet je de bloemetjes buiten! Figuurlijk gezien dan.
 

Sexy in de slaapkamer
Valentijnsdag is allang geweest, maar toch wil jij je lover graag af en toe verrassen. En hoe kan je dat nou beter dan met een mooi lingeriesetje? Met deze bh's zie jij er oogverblindend sexy uit! 
 

Maagdelijk wit
Als je een dagje niet helemaal wilt uitpakken, maar toch goed voor de dag wilt komen, zijn deze witte bh's ideaal. Want als je mooie lingerie draagt, voel je je ook gelijk een stuk beter! En dat lukt je zeker met deze clean white bh's!
 

Derde bh gratis!

Word je hebberig van al deze prachtige bh's? Bij Hunkemöller krijg je de 3e bh helemaal gratis! En je kunt ook nog eens kiezen uit de gehele collectie! Maar let op: wees er snel bij. De actie is nog geldig tot en met 8 april! 

ShopZe!