Stadse moeders gezocht: krijg gratis buggy!

Kinderen door Redactie Ze.nl
Woon jij in de stad en ben jij moeder van een (of meerdere) kind(eren) tussen de 0 en 3 jaar? Doe dan mee met de nieuwe QuinnyCasters! Je voert verschillende challenges uit met de kinderwagen en deelt deze op social media.
 
Voorwaarde is dat je open en eerlijk je ervaringen deelt en zo andere jonge urban ouders inspireert. Gedurende tien weken gaan jij en negen andere ouders tien verschillende challenges aan, en delen jullie je ervaringen via de speciale QuinnyCasters Facebook. Aanmelden kan tot en met 18 april 2013!
 
 
Goed doel
Via het online sharing platform van QuinnyCasters uploaden jonge ouders leuke content in de vorm van foto?s en filmpjes van hun gezinnetje en een Quinny kinderwagen of buggy. De tien QuinnyCasters zullen wekelijks een opdracht uitvoeren. Alle opdrachten hebben te maken met mobiliteit en de uitdagingen die horen bij het opvoeden van kinderen in de stad. De kinderwagen of buggy mag je - na afronding van alle opdrachten - houden. Daarnaast verdien je per persoon per opdracht ? 25, dat aan een goed doel wordt geschonken. Het goede doel wordt samen met de QuinnyCasters en alle Quinny Facebook-fans geselecteerd.
 
Ben jij een echte QuinnyCaster?
Voor QuinnyCaster 2013 zoekt Quinny ouders die:
  • In een stadse omgeving wonen;
  • Een groot ?social? netwerk hebben;
  • Creatieve content kunnen creëren;
  • Flexibel en mobiel zijn;
  • Kinderen in de leeftijd 0-3 jaar oud hebben;
  • Een smartphone hebben.

De testproducten
De QuinnyCasters testen de Moodd en ZappXtra. De Quinny Moodd is een ultramoderne, complete kinderwagen en ontvouwt zich met één druk op de knop volledig automatisch in slechts enkele seconden. De extra comfortabele kinderwagenzitting kan in beide richtingen geplaatst worden, zo kan je kindje naar de ouder kijken als het nog klein is en lekker van de omgeving genieten als het wat ouder is! 
 
Ook zal de Quinny ZappXtra worden getest. Met het strakke ontwerp, lage gewicht en compacte formaat is de ZappXtra altijd klaar om te gaan. De zitting kan naar je toe gericht worden of van je af met meerdere zit- en ligstanden. Ideaal voor elk uitje in de stad!  
 
 
Over Quinny
Het is Quinny?s missie om mooie en slimme producten te ontwikkelen die meegroeien met het kind. Niet alleen een ideale oplossing voor nu, maar ook passend in de toekomst.
 
Quinny producten zijn voor de urban omgeving. De natuurlijke inspiratiebron is de stad, het is een leven vol hobbels, bochten en mogelijkheden. Wat de stad ook op je pad brengt, jij kunt het aan. Quinny creëert slimme oplossingen voor ouders on the go, zodat jij je altijd op jouw manier kunt voortbewegen. 

Wil je je aanmelden? Doe dat dan voor 18 april 2013 op de QuinnyCasters Facebook-pagina!