Lifestyle / Winacties
Winacties

WIN: Boek De Lab baby

Een lekker boekje ?s avonds op de bank, daar houden wij wel van. Zeker als het boek je in haar greep houdt en je bladzijde na bladzijde verslindt. De Lab baby is zo?n verhaal. Over een moeder met een kinderwens en haar moed om door te zetten.
 
Stel, je wilt graag zwanger worden, maar krijgt van de dokter het slechte nieuws te horen dat dit niet kan. Voordat je je kinderwens goed en wel vaarwel zegt, is er naast bijvoorbeeld adoptie nog een andere optie: zwanger worden via IVF-behandelingen. Q-Music radio-dj Patrica van Liemt maakte het allemaal mee. Zij deelt haar ervaringen nu in haar debuutroman De Lab baby

Het verhaal
Suzanne heeft de leukste baan van de wereld, een hechte vriendengroep en ze woont samen met haar grote liefde Jasper. Wanneer ze tegen alle verwachtingen in niet zwanger wordt, stapt ze vol overgave in de wereld van IVF. Maar dat is niet bepaald makkelijk: ze krijgt te maken met onderzoeken, hormoonbehandelingen en grote onzekerheid. Haar relatie met Jasper komt onder druk te staan en Suus vlucht in haar werk - en wordt getroost door collega Stijn. Zal haar grote wens ooit nog in vervulling gaan?
 
Winnen
Wil je weleens wat anders dan je gouwe ouwe boeketromannetjes? Of heb je besloten om zelf voor IVF te gaan en ben je benieuwd hoe een ander het heeft ervaren? Dan maak je nu kans om het boek De Lab baby te lezen. Ze.nl mag namelijk 10 exemplaren van De Lab baby weggeven! Om kans te maken op deze prijs dien je Ze.nl te liken op FacebookMeer kans maken? Deel de actie op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op onderstaande icoontjes te klikken.
 
Klik vervolgens hieronder op de meedoenbutton! Simpel toch? De actie loopt tot en met 26 april 2013.

Kun je niet wachten tot je hoort of je de lucky one bent? Via bol.com is het boek De Lab baby ook te bestellen.