Schoenentrend zomer 2013: pi-, pa-, pastel!

Mode & trends door Redactie Ze.nl
Een van dé trendkleuren deze zomer is pastel. En wat zijn we daar blij mee, zo snoepig! Maar niet alleen de rokjes, jurkjes en broeken vind je in pastel, ook de pumps, enkellaarsjes en ballerina?s ontkomen niet aan deze trend.
 
We looove pastel! De lieve kleurtjes passen perfect bij het mooie lentezonnetje en onze (binnenkort) zongebruinde huidjes. Het pas in de Faded Fifties-trend waar ALTEREGO laatst al over schreef. Pastel staat voor lief, zoet en braaf: en dat zijn wij tenslotte toch ook? Mocht je dus een harde blik van jezelf hebben en wat ?aaibaarder? willen overkomen, dan is pastel your friend.
 
Maar de grote hamvraag is: hoe combineer je al die lieve pastelkleurtjes? Je wilt er tenslotte ook niet bijlopen als een wandelende suikerspin.
 
 
Pastel meets stoer
Vind je pastel mooi, maar wil je zeker niet te zoet overkomen? Combineer bijvoorbeeld mooie pastelpumps met een stoere jeans, een leren jasje en dan kun je eventueel ook nog een pastel shirtje of blousje op je jeans dragen. Je jeans en jasje kun je bijvoorbeeld in het zwart of bruin dragen. Als je alleen je pumps en eventueel je shirtje in pastel draagt, heb je een stoere outfit met wat mooie, pastel details.

Pastel meets neon
Ook erg mooi: mix je pastel enkellaarsjes met een felle neonbroek en een pastel blousje. Zo houd je de kleuren ?in evenwicht? en wissel je ze mooi af: pastel, neon, pastel. Dit kan bijvoorbeeld met pastelblauwe enkellaarsjes, een felle blauwe broek en een pastelblauw blousje.

Pastel meets pastel
Pastel ballerina?s met een pastelbroek en een pasteltrui? Ja hoor, dat kan gewoon! Omdat het zachte kleuren zijn is het prima om met elkaar te combineren. Zorg alleen wel dat al je items een andere pastelkleur hebben.

Pastel bij Manfield
Manfield heeft een uitgebreide collectie pastelkleurige schoenen. Onderstaand onze favorieten!
Tip: Schoen 6 daagse bij Manfield
De hele week (vanaf vandaag 22 april tot en met zondag 28 april) is het schoen 6 daagse bij Manfield. Dit betekent 6 dagen lang heerlijke aanbiedingen! De aanbiedingen zijn als volgt:
  • ? 20,- korting op pumps in tien kleuren! Wat dacht je bijvoorbeeld van de koraalrode, de grijze of de turquoise pump?
  • 20% korting op tassen (met uitzondering van afgeprijsde artikelen)
  • 2e paar schoenen 50% korting 
  • Op het Engelse merk Jones Bootmaker krijg je 10 pond (= ? 11,83) korting. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze sandaletten?
  • Manfield Box Offer: korting op diverse artikelen! De volgende artikelen zitten bijvoorbeeld in de box: rode tas van ? 99,99 voor ? 69,99 of blauwe ballerina's van  ? 69,99 voor ? 49,99.

Wij wachten alvast met smart op ons salaris...

Wat vind jij van de pasteltrend? Welke bovenstaande schoen is jouw favoriet?