Win een Samsung camera met QuinnyCasters' babycam view actie

Kinderen door Redactie Ze.nl
 

Deze actie is inmiddels verlopen.

Onlangs vertelden we al over de QuinnyCasters actie waarbij stadse moeders werden gezocht die de nieuwe kinderwagens Quinny Zapp Xtra of Quinny Moodd wilden testen in de stad én wilden houden. Nu heeft Quinny weer een nieuwe actie!
 
De aanmeldingen van de urban moeders stroomden binnen voor de QuinnyCasters actie, en inmiddels zijn tien gelukkige dames de Quinny Mood en Quinny ZappXtra aan het testen. Zij zullen tien weken lang de kinderwagens aan tien verschillende challenges onderwerpen. De eerste twee uitdagingen zijn inmiddels uitgevoerd; het uitpakken van de kinderwagen en het zoeken naar gratis hotspots in hun stad. Een verslag van deze challenges is te vinden op de Quinny Facebook-pagina
 
 
De nieuwe challenge
En natuurlijk staat er weer een nieuwe challenge voor de deur. De QuinnyCasters hebben geluk: allereerst krijgen ze namelijk allemaal een Samsung Smart camera cadeau! Deze camera kan op de Quinny bevestigd worden, waardoor de moeders foto's en filmpjes kunnen maken vanuit het oogpunt van hun kind. Want hoe was dat ook alweer om de wereld te zien als kind? Iedereen is groot en lang, honden zijn groter dan jij en katten zijn bijna even groot. Raar!

Winnen
Maar niet alleen de QuinnyCasters krijgen een Samsung Smart camera. Zelf kun je ook zo'n camera winnen! Je kunt nu namelijk zelf een foto insturen naar de QuinnyCasters Facebook-pagina en meedoen met de babycam view actie! Upload een foto vanuit het perspectief van jouw baby op de Facebook-pagina. Je kunt ook stemmen op de andere foto?s en de eigenaar van de winnende foto krijgt de Samsung camera opgestuurd. Spannend!

Ga jij meedoen?