Aanrader: het boek Secret Scouts

Media door Redactie Ze.nl
Heb je al een vakantie geboekt? Vergeet dan straks niet om ook een lekker boek mee te nemen voor naast het zwembad! Een echte aanrader is het nieuwe en spannende avonturenverhaal Secret Scouts en De Verloren Leonardo
 
In één van de vele enthousiaste recensies werd het zelfs ?een niet te evenaren meesterwerk? genoemd. Secret Scouts en De Verloren Leonardo is zo spannend, het is alsof je het verhaal zelf meemaakt. Dit eerste deel uit deze nieuwe serie is een razendsnel avontuur, vol kunsthistorische feiten & fictie met spanning tot de laatste bladzijde. En net zoals bij de Harry-Potterreeks zullen ook volwassenen enorm kunnen genieten van deze nieuwe avonturenserie.
 
 
Het verhaal
Als de vrienden Tom, Lisa, Sophie en Jack een vreemde schets krijgen verandert hun doodgewone leven van de ene op de andere dag. Ze gaan op onderzoek uit omdat ze willen weten waar de schets precies vandaan komt. Dan blijkt dat ze een groot geheim op het spoor zijn, waardoor ze in gevaarlijke situaties belanden. Ze stelen een oud manuscript in Parijs, spelen mee in een eeuwenoud sportspel en moeten ongezien met een lijk door Florence zien te komen. Er is geen tijd te verliezen. Met gevaar voor eigen leven zetten ze de zoektocht voort. Zullen ze achter de waarheid komen rond het grootste geheim ooit: 'De Verloren Leonardo'? 

Nieuwsgierig geworden? Je kunt het boek HIER direct kopen bij Bol.com. 
 
 
Winnen
Leuke actie: je kunt het boek ook winnen! Op alle schoolpleinen liggen namelijk van maandag 27 tot en met vrijdag 31 mei, door middel van GPS-codes, digitale cadeautjes verstopt. Je kunt elke actiedag één digitaal cadeautje 'oprapen'. In 1476 cadeautjes zit een gratis ebook! De digitale pakjes zijn op iedere smartphone zichtbaar na het downloaden van de app 'Repudo' - gratis te downloaden in de iTunes en Google Play store. Via de app zie je op de kaart van Nederland waar de pakketjes liggen. Loop met je smartphone naar de juiste locatie, klik op het cadeautje op de kaart en haal zo het gratis ebook binnen! Makkelijk, gratis en voor iedereen toegankelijk! Een week lang iedere dag opnieuw kans! HIER vind je alle informatie over deze Landelijke Leesactie.
 
Zet ?m op je lijstje want dit boek leest als een trein en mag zeker niet ontbreken in de zomer must reads top 3!