Zwangere vrouw verkoopt online positieve zwangerschapstesten

Kinderwens door Marleen_S

Op het web worden soms de gekste dingen verkocht. Met een beetje zoeken vind je zo een zakdoek met het zweet van één of andere celeb bijvoorbeeld. Ook voor een zwangerschapstest kun je online terecht. Gebruikt en wel - én positief!

 
Zelfs als je met je zwangere buik thuis op de bank zit met zwangerschapsverlof, kun je nog gewoon geld verdienen. Tenminste, dat bedacht een Amerikaanse zwangere vrouw zich die besloot haar positieve zwangerschapstesten online aan te bieden op Craiglist (een soort Marktplaats in Amerika), aldus thegloss.com.
 


Niet aan te slepen

Volgens de verkoopster schijnt er een markt voor te zijn. In haar advertentie legt ze uit dat ze na menig verzoek uit haar omgeving besloot haar zwangerschapstesten maar te verkopen in plaats van gratis uit te delen.
 

Tja, alleen de zon gaat voor niets op moet deze dame hebben gedacht. Voor een luttele $ 25,- kun je een positieve zwangerschapstest zo bij haar thuis ophalen. Als extra dienst zorgt ze ervoor dat ze pas op de dag van het ophalen op het staafje plast. Kun je hem mooi vers en wel mee naar huis nemen.
 
De bewuste advertentie

Waarom je überhaupt een test zou willen kopen? Het maakt de zwangere vrouw niet uit. Ze zal je er niet om veroordelen, zolang er maar geld in het laatje komt. En de zwangerschapstesten? Die koopt ze zelf, wel zo handig.

Wij kunnen maar een paar redenen bedenken waarom iemand ooit een positieve zwangerschapstest zou willen kopen.

  • Als ?goede? 1 april grap.
  • Om je vriend terug te pakken vanwege het feit dat hij niet met je meeging naar je schoonouders. Of voor de zoveelste keer te laat kwam. Of je geen voetmassage wilde geven.
  • Je vermoedt dat je vriend je gaat verlaten, dus fake je een zwangerschap zodat ?ie bij je blijft.
  • Om, voordat je lieve omaatje de pijp uit gaat, haar laatste wens te vervullen: overgrootoma worden.
  • Om wraak te nemen op die lul van een ex van je.
  • Je vindt dat je wel een paar vrije dagen hebt verdiend van je werk. Zwangere vrouwen moeten veel rusten toch?
  • Heb je eindelijk een goed excuus om drie repen chocola, slagroomtaart en een pot augurken naar binnen te werken.
  • Om van het gezeur van je ouders af te zijn. Doei mam, laat me nu maar met rust!
Wat vind jij van deze actie? Een handige manier om ergens een slaatje uit te slaan of moreel gezien totaal onacceptabel?