Nieuwe internettrend: mooie mannen in metro fotograferen

Single & daten door Marleen_S

Stel, je zit in de bus en de knapste man die je ooit hebt gezien gaat recht tegenover je zitten. Hij is God?s gift to women en dat wil je met iedereen delen. Wat je moet doen? Maak een foto en stuur ?m het wereldwijde web in!
 
Kwijlend kijk je hem af en toe onschuldig aan vanachter je gratis krantje. Hem aanspreken durf je niet, maar eigenlijk heb je al genoeg aan zijn aanwezigheid alleen. Maar zwijmelen over deze knapperd is natuurlijk veel leuker als er iemand met je meedoet. 
 

TubeCrush
Stiekem je potentiële lover op de foto zetten en deze met vrouwen van over de hele wereld delen: het kan op de website TubeCrush. Het is eigenlijk een soort flirten 2.0. Zodra je een knapperd in het openbaar vervoer hebt gespot, maak je heel onopvallend even een fotootje en plaats je deze op de site. Iedereen kan daarop commentaar plaatsen en vervolgens worden de mannen bestempeld met een cijfer. Weet je gelijk of je goed vlees in de kuip hebt.
 
Het is wel even oefenen, want hoe maak je zomaar een foto zonder dat the sexiest man alive het doorheeft? Kennelijk zijn er al aardig wat vrouwen bedreven in deze vaardigheid, want TubeCrush heeft al duizenden volgers aldus The Sun. De trend begon in het Amerikaanse Boston en New York en breidt zich langzaam uit naar de rest van de wereld. Dus Nederlandse dames, waar wachten we nog op?
 
Enkele mooie mannen gespot op TubeCrush

Schending privacy
Aan dit verhaal zit helaas wel een maar, want veel internetgebruikers vinden dat dit indruist tegen de privacy van de desbetreffende mannen. Vrouwen trekken zich daar voorlopig niets van aan, want zij vinden het gewoon onschuldig vermaak. De vraag is hoelang het zal duren voordat het aanklachten regent bij de mooie mannen website.
 
Wat vind jij? Onschuldig gezwijmel of schending van de privacy van de knappe hunks in kwestie?
Bron beeld: TubeCrush