WIN: Een weekend weg naar Martinhal Beach Resort in Portugal!

Winacties door Redactie Ze.nl

Hallo zomer, hallo zon! Helaas is de langste dag alweer geweest en voor je het weet zitten we weer met handschoenen achter de computer te tikken. Daarom geven wij een heerlijk weekend Portugal in een superdeluxe resort weg!
 
Vijfsterrenresort Martinhal Beach Resort... ik hoor je denken: ken ik dat niet ergens van? Wellicht heb je het artikel van Karin gelezen, die hier afgelopen februari al eens een weekend verbleef. En wat heeft ze het daar héérlijk gehad! De rust, het geluid van de golven, de wellnessfaciliteiten; herboren kwam ze terug. Ook het personeel van het hotel is ontzettend vriendelijk en legt je volledig in de watten. Heerlijk dus om hier even helemaal tot rust te komen, bij te bruinen of de winter in Nederland te ontvluchten.
 
De prachtige natuur bij het hotel
 
De omgeving
De omgeving waarin je verblijft is ideaal om tot rust te komen. Het resort ligt middenin een beschermd natuurpark in de Algarve in Portugal. Het is een prachtige omgeving om te wandelen, te sporten of andere activiteiten uit te voeren. Het gebied heeft een gemiddelde van ongeveer 3000 zonuren per jaar wat één van de hoogste van Europa is. Het mediterrane klimaat voelt anders door de Atlantische Oceaan waardoor de temperaturen aangenamer en milder aanvoelen dan in het binnenland.
 
Eén van de zwembaden in Martinhal, vlakbij het strand
 
Faciliteiten
Ook is er genoeg te beleven. In de restaurants in het resort kun je overheerlijk eten. Ook beschikt het over 5 binnen- en buitenzwembaden. Daarbij kun je tot rust komen in de spa en genieten van massages, een jacuzzi en een sauna. Maar ook een tennis- en voetbalveld, een fitnessruimte en speelpleinen voor de kleine kinderen zijn er te vinden. Martinhal Baai staat bekend om de off shore wind en is een perfecte plek om te surfen. Ook kun je duiken, vissen en bodyboarden. Of wellicht rotsklimmen of parasailen voor de echte waaghalzen. Zelf niet zo?n zin in al die actieve dingen? Je kunt ook ontspannen fietstochten doen of - iets avontuurlijker - mountainbiken. Al het sportmateriaal is te huren bij Martinhal. En natuurlijk vind je in de Algarve prachtige golfbanen om een balletje te slaan!
 
De relaxruimte in de spa
 
Winnen
En het mooiste van alles is: wie weet geniet jij binnenkort van het heerlijke weer en de fijne faciliteiten in het Martinhal Beach Resort in de Algarve! Ze.nl mag nameijk twee nachten in een double room inclusief ontbijt en diner weggeven! Let wel op: de periode dat je kunt gaan is van 1 november tot 23 december 2013. Daarbij is het weekend exclusief vlucht en transfer, dit dien je zelf erbij te boeken en te betalen.

Om kans te maken op deze prijs dien je Ze.nl te liken op FacebookExtra veel kans maken? Deel de actie dan op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op onderstaande icoontjes te klikken.

Klik vervolgens hieronder op de meedoenbutton! Simpel toch? De actie loopt tot en met 20 augustus 2013