Mannen dumpen vriendin als ze te dik wordt

Relaties door Marleen_S
Als je denkt dat je gebakken zit met een lover thuis op de bank, think again. Want als we het over dik hebben, blijken mannen er als een haas vandoor te gaan als hun vriendin wat kilootjes is aangekomen.

 
De zoektocht naar de ware was een lange hobbelige weg, maar het is je toch uiteindelijk maar mooi gelukt. In sprookjes blijven jij en je kersverse lover dan voor altijd bij elkaar, maar in real life blijken vooral de mannen toch iets minder trouw te zijn.
 

Te dik = exit

Het onderwerp gewicht ligt erg gevoelig bij het gros van alle vrouwen, maar dames, het wordt nog erger. Met name als het gaat om die extra kilo?s die je bent aangekomen sinds jullie relatie, blijken mannen toch erg kieskeurig en kiezen ze liever eieren voor hun geld.
 
Het mannenblad AskMen ondervroeg ruim 50.000 mannen wereldwijd naar het wel en wee van relaties en ruim de helft van de ondervraagden vindt een partner die te dik is geworden een geldige reden om het uit te maken. Niks onvoorwaardelijke liefde dus. Ironisch is dat mannen op hun beurt wel op zoek zijn naar iemand die trouw is, terwijl ze kennelijk zelf vrij snel wegrennen. Want een prachtige relatie beëindigen vanwege een paar kilootjes extra...? 

Ja, ik wil
Het goede nieuws is dan weer wel dat 72% van de mannen nog steeds gelooft in het huwelijk en in de toekomst graag wil trouwen. Er is dus nog hoop. Er zit alleen wel een klein addertje onder het gras: vermoeden ze dat hun vriendin geen goede echtgenote zou zijn, dan verbreekt de helft van de ondervraagden alsnog de relatie. Dus als jij graag een ring om je vinger wilt, zul je hem eerst moeten laten zien dat je een geweldige vrouw voor hem zult zijn. 
 


Om een dergelijke ruzie die kan uitlopen tot het einde van de relatie te voorkomen, liegt ruim 67% van de mannen tegen hun partner. Dus op de vraag of je een dikke kont hebt in die broek, weet je voortaan wat hij eigenlijk denkt als hij 'nee' zegt. Bang dat hij je met een ander zou bedriegen, omdat je van maatje S naar maat XXL bent gegaan? Iets minder dan de helft van de ondervraagden zou hun vriendin nooit bedriegen. Ook als het nooit zou uitkomen. Iets meer dan de helft dus wel...?
 
Wat vind jij? Vind jij het oké dat mannen het uitmaken als hun vriendin te dik wordt? Of vind je dat ze onvoorwaardelijk van diegene moeten houden?