Lifestyle / Winacties
Winacties

ZeTest: BaByliss Hot Wax Roll-on (+WIN)

In de zomer wil je natuurlijk zo glad als een aal in je bikini rondparaderen op het strand. Elk verdwaald haartje is er één en moet gelijk verwijderd worden. De beste manier van ontharen? Waxen, met de BaByliss Hot Wax Roll-on!
 
Effectief? Ja. Pijnlijk? Nou, dat valt dus eigenlijk hartstikke mee. Al jaren ben ik ? Marleen ? een groot fan van mijn oude vertrouwde wegwerpscheermesjes en bij het woord waxen en harsen schieten mijn haren spontaan overeind. Dat is misschien ook wel één van de redenen waarom het hard nodig is dat ik een keer overstap op een andere ontharingsmanier: er blijven bij elke scheerbeurt te veel haartjes achter.
 
Herkenbaar? Loop een willekeurige drogist binnen, ga naar het ontharingsschap en je hebt een overvloed aan keuzemogelijkheden. Alleen welke is de beste? Dat verschilt natuurlijk per persoon, maar als er één manier effectief en langdurig is, is het wel waxen.
 

BaByliss Hot Wax Roll-on
Laatst werd ik gevraagd of ik de nieuwe BaByliss Hot Wax Roll-on wilde uitproberen. Natuurlijk! Het apparaat kwam als geroepen, al was het in eerste instantie wel even uitvogelen hoe het allemaal precies werkte. Uiteindelijk bleek het allemaal heel simpel.
 
Bij het waxapparaat krijg je ook een stuk waxnavulling. Deze plaats je in de roller, klik je vast en laat je even vijftien minuutjes opwarmen. Kun je mooi in de tussentijd onder de douche springen. Eenmaal opgewarmd is de wax supermakkelijk aan te brengen op je huid. Je plaatst de bijzittende waxstrip op je been en dan is het trekken maar. Voor de zekerheid hield ik mijn tanden even op elkaar, maar dat was niet echt nodig. Nu had ik ook niet heel lang haar, dus ik weet niet hoe het voelt als je lange haren hebt. Zorg ook dat je de strip er in één snelle ruk aftrekt.

Overigens erg handig: je kunt in het apparaat aflezen hoeveel wax je nog overhebt voor een volgende ontharingsbeurt! Zo heb je altijd genoeg.
 

Met de BaByliss Hot Wax Roll-on kun je namelijk gelijk aan de slag, ook al zijn je haartjes nog heel minuscuul. Want hoe langer de haartjes, hoe vervelender het ontharen wordt. Gelukkig hoef je dus niet te wachten totdat je bekleed bent met een tapijt van haren: je kunt waxen wanneer je wilt! Daardoor wordt de pijn ook stukken minder en durfde ik het zelfs aan om mijn oksels en bikinilijn te harsen.
 
Met succes, want ik ben gladder dan ooit. Als ik de beschrijving op de achterkant van de verpakking moet geloven, blijft dat de komende vier weken nog wel zo. Perfect dus om vlak voordat je op vakantie gaat alles keurig te waxen. Heb je er geen omkijken meer naar!
  
Cold Wax strips
Wil je toch nog even vlug je benen ontharen voordat je naar het strand gaat? Dan zijn de Cold Wax strips ideaal. Deze zijn namelijk gelijk klaar voor gebruik. Even opwarmen tussen je handen, aanbrengen op de gewenste plek en je haartjes zijn zo weg!

Meer info, check hier de Facebook-pagina van Babyliss.

Winnen!
Wij snappen dat je het natuurlijk eerst moet zien en dan pas kunt geloven, dus daarom geven we bij Ze.nl vier complete BaByliss Wax pakketten t.w.v. ? 35,- weg! Hierin zit de BaByliss Hot Wax Roll-on én een set Cold Wax strips

Om kans te maken op deze prijs dien je Ze.nl te liken op FacebookExtra veel kans maken? Deel de actie dan op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op onderstaande icoontjes te klikken.

Klik vervolgens hieronder op de meedoenbutton! Simpel toch? De actie loopt tot en met 22 augustus 2013