Lifestyle / Winacties
Winacties

Volg Ze.nl in Duitsland en win een driedubbele stedentrip!


Het land van braadworsten, blondschuimend bier en de prachtige stad Berlijn. We hebben het natuurlijk over Duitsland! Redacteur Daphne gaat het land van onZe oosterburen verkennen, maar veel leuker: jij kunt dezelfde reis winnen!

Wist je dat Duitsland het nummer 1-vakantieland is van Nederland? Écht waar, ons oosterbuurland staat nog boven Frankrijk in de lijst van populaire Nederlandse vakantiebestemmingen. Jawohl!


Om het misverstand de wereld uit te helpen dat Duitsland alleen voor 50-plussers tof zou zijn, gaat Ze.nl een trip door Oost-Duitsland maken en hier in drie steden alle hotspots ontdekken - en delen! Want naast Berlijn valt er nog zo veel moois te ontdekken in het land. 

Youth Hotspot - Share the moment
In 2013 richt Duitsland Vakantieland zich op een nieuwe doelgroep, namelijk iedereen tussen de 16 en 29 jaar met de campagne ‘Youth Hotspot – Share the moment’. Redacteur Daphne gaat voor Ze.nl van donderdag 29 augustus tot en met zondag 1 september Wolfsburg, Leipzig en wereldstad Berlijn ontdekken. Een uitgebreid report van al haar belevenissen en tips voor hotspots vind je na de trip hier op Ze.nl, maar je kunt Daphne ook tijdens haar reis volgen via ons Twitteraccount. Waarom je dat sowieso moet doen? Je maakt dan gelijk kans op een topprijs, want wij mogen een soortgelijke reis weggeven!


Streetart in Berlijn

Dierentuin in Leipzig

Wat kun je winnen?
Neem je deel aan de winactie dan maak je kan op een soortgelijke reis in 2013 naar dezelfde steden! Inbegrepen bij de reis zit:
  • in elke stad één overnachting voor 2 personen inclusief ontbijt
  • 2 citycards voor gratis OV en toegang tot bepaalde musea
  • vervoer per trein
Hoe kun je winnen?
Daphne zal iedere dag via Twitter één vraag stellen over de stad waar ze op dat moment is. Jij replyt je antwoord vervolgens naar @germanytravelNL. Vergeet dan niet om ook #youthhotspotsgermany te vermelden! Heb jij alle drie de antwoorden goed? Lucky you, dan maak je kans op de reis. De voorwaarden om kans te maken op de reis zijn kort samengevat dus:
  • 3 correcte antwoorden in @reply naar germanytravelNL met vermelding #hotspotsduitsland
  • retweet van de vragen
  • volg @germanytravelNL
Welke plekjes in Duitsland zou jij willen bezoeken als je de prijs zou winnen?